Λίγες ημέρες αφού άνοιξαν οι προπαραγγελίες των νένω iPhone, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo αποκάλυψε ότι το iPhone XS δεν είχε τις αναμενόμενες πωλήσεις. Πλέον, μία εβδομάδα αργότερα, ο αναλυτής επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις για τις επιδόσεις των νέων προϊόντων της Apple.

Παρά τη χλιαρή πορεία του iPhone XS στις προπαραγγελίες και πάλι αναμένεται να γίνουν περίπου 75-80 εκατ. αποστολές για τους υπόλοιπους μήνες του 2018. Αυτό βασίζεται στην πολύ δυνατή πορεία των iPhone XS Max, το οποίο πουλά περίπου 4 φορές περισσότερα κομμάτια από το iPhone XS. Τα μοντέλα στα χρώματα Space Gray και Gold είναι πιο δημοφιλή με το Silver να μένει λίγο πίσω, ενώ το πιο δημοφιλές μοντέλο όσον αφορά στη χωρητικότητα είναι αδιαμφισβήτητα αυτό των 256GB.

Όπως φαίνεται, υπάρχει ζήτηση για τα ακριβότερα μοντέλα της Apple και έτσι ο αναλυτής περιμένει αύξηση στη μέση τιμή πώλησης των iPhone. Οι αρχικές προβλέψεις ήταν στα 750-770 δολάρια, ενώ τώρα αναμένεται πιο κοντά στα 800 δολάρια. Αυτό θα ενισχυθεί από τις πωλήσεις του iPhone XR τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αυτή τη στιγμή οι πωλήσεις του iPhone XR αναμένεται να αποτελέσουν το 55-60% όλων των iPhone συσκευών που θα πωληθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης