Η έκθεση MWC και όλες οι ανακοινώσεις που θα γίνουν εκεί πλησιάζουν, με τη Sony να κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της. Απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται να παρουσιάσει, ανάμεσα σε άλλα, και ένα νέο smartphone στην entry-level (προσιτή) σειρά της: το Xperia L3.

Την εμφάνισή τους έκαναν κάποιες φωτογραφίες από τη συσκευή που θυμίζουν τα XA3 και XA3 Ultra, που είδαμε πριν μερικές εβδομάδες (και πάλι από διαρροή). Το L3 όμως δεν φαίνεται να έχει και αυτό την CinemaWide οθόνη (21:9) που θα έχουν τα XZ4 και XA3 (το οποίο πιθανώς μετονομάστηκε σε Xperia 10). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το L3 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών HD+ (720p) ανάλυσης με αναλογία 18:9. Επίσης διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, 13MP + 2MP. Η selfie κάμερα λέγεται ότι θα είναι στα 8MP.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαταρία 3,300mAh, 32GB αποθ. χώρου και 2GB RAM. Δεν γνωρίζουμε ακόμη για το chipset αλλά το λειτουργικό λένε ότι θα είναι το Android Oreo 8.1. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το L3 υποστηρίζει NFC, διαθέτει θύρα audio jack 3.5mm και USB-C στο κάτω μέρος, ενώ διαθέτει και φυσικά κουμπιά στα δεξιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sony Xperia L3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μαύρο και χρυσό κοντά περίπου στα €200. Σύντομα θα έχουμε και επίσημες πληροφορίες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης