Πέρασε ένας χρόνος από την εμφάνιση της, δωρεάν, εφαρμογής 7 Λέξεις. Η πρώτη έκδοση, με περισσότερες από 100 πίστες, βρέθηκε πολύ γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις, τόσο στο App Store όσο και στο Play Store. Πλέον παίζουν 600.000 Έλληνες! Οι εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις έχουν οδηγήσει σε ένα περιεχόμενο με πάνω από 10.000 διαφορετικές λέξεις για αναζήτηση. Οι πολλές έξτρα κατηγορίες φροντίζουν ο χρήστης να μην βαριέται ποτέ. Αθλητικά, Ζόρικες, Ελλαγγλικά, Survivor, Video Games, Δημοτικό, Ελληνικός Κινηματογράφος, Ξένος Κινηματογράφος, Anime, Διάλεκτοι.

Πριν λίγους μήνες εμφανίστηκε και μια, επίσης δωρεάν, παραλλαγή, με την ονομασία 6 Εικόνες. Οι περιγραφές αντικαταστάθηκαν από εικόνες, φτάνοντας πολύ γρήγορα τους 100.000 χιλιάδες χρήστες. Φυσικά γίνονται εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και υπάρχουν έξτρα κατηγορίες: Σημαίες, Ομάδες, Χημεία, NBA!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη επιτυχία και των δύο εφαρμογών οφείλεται στο ιδιαίτερο περιεχόμενο και τον πρωτότυπο τρόπο παιχνιδιού. Δίνονται επτά στοιχεία και ζητούνται επτά λέξεις. Όλες οι λέξεις είναι διαθέσιμες, σπασμένες όμως σε κουτάκια. Ακόμα και αν μια λέξη είναι άγνωστη, μπορεί να δημιουργηθεί, απλά συνδυάζοντας τα κουτάκια. Μπορεί κανείς να το προσεγγίσει και σαν παιχνίδι παζλ!

Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε μια συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Στο 6 Εικόνες θα εμφανίζεται ένα διακριτικό μήνυμα, στις έξτρα κατηγορίες. Για το 7 Λέξεις, η συνεργασία αφορά το περιεχόμενο, αφού ο παίκτης θα καλείται να βρίσκει λέξεις σχετικά με το Χαμόγελο του Παιδιού. Η συνεργασία είναι φυσικά αφιλοκερδής και στόχο έχει – με βάση την απήχηση που έχουν τα παιχνίδια – να ενισχυθεί η δράση του οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης