Η realme ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη κάμερα ProLight 108MP στη σειρά realme number παγκοσμίως, που υποστηρίζεται από τον Samsung ISOCELL HM6. Η σειρά realme number είναι δημοφιλής στους νέους σε όλο τον κόσμο, επειδή παρέχει μια κορυφαία εμπειρία εικόνας που ξεπερνά τις προσδοκίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Το realme 5 Pro ήταν ένα από τα πρώτα smartphone μεσαίας κατηγορίας που διέθετε κάμερα 48MP και το realme 8 ήταν ένα από τα λίγα smartphone που διέθετε κάμερα 64MP. Με το realme 9 είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.
 

Κύρια Χαρακτηριστικά του αισθητήρα εικόνας Samsung ISOCELL HM6

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνολογία NonaPixel Plus με 9 Sum Pixel Binning

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία NonaPixel Plus, αναβαθμισμένη από την παραδοσιακή τεχνολογία 3Sum-3Avg σε 9Sum, παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από το realme 9. Ουσιαστικά, στην πράξη η λύση 9Sum Pixel Binning της τεχνολογίας NonaPixel Plus βελτιώνει τη συνολική πρόσληψη φωτός κατά 123 % σε σύγκριση με τον αισθητήρα εικόνας ISOCELL HM2 της Samsung. Επιπλέον, μετά από μια πραγματική σύγκριση φωτογραφιών, η φωτογραφία χαμηλού φωτισμού που τραβήχτηκε στο realme 9 είναι πολύ πιο φωτεινή με καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Το realme GT 2 Pro είναι το ισχυρότερο Android smartphone της αγοράς
 

Τεχνολογία με αισθητήρα Ultra-Zoom

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία υψηλής ποιότητας όσον αφορά την φωτογραφία, το realme 9 χρησιμοποιεί την τεχνολογία in-sensor ultra-zoom του αισθητήρα HM6 μαζί με έναν αλγόριθμο συγχώνευσης ώστε να δημιουργήσει μια όμορφη λήψη με zoom-in, αποτυπώνοντας όλες τις λεπτομέρειες και συνθέτοντας φωτογραφίες με τον τρόπο που θέλουν οι χρήστες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης