Η Kyocera είχε πρωτοπορήσει το 2015 με το DIGNO Rafre, ένα smartphone με τόσο καλή αδιαβροχοποίηση που μπορείς να το πλένεις κανονικά με νερό και σαπούνι. Σήμερα, η εταιρεία παρουσιάζει τον διάδοχο του που προσφέρει ανθεκτικότητα στο ζεστό νερό, οθόνη που ανταποκρίνεται άψογα σε χρήση με γάντια ή βρεγμένα χέρια και λειτουργίες για διαχείριση χωρίς να το αγγίζεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Kyocera DIGNO Rafre προορίζεται για χρήση στον χώρο της κουζίνας, καθώς συνοδεύεται από ξεχωριστή εφαρμογή με συνταγές. Ο χρήστης-μάγειρας μπορεί να μεταβαίνει από συνταγή σε συνταγή και από εικόνα σε εικόνα με χειρονομίες και να απαντά σε εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να ακουμπά της συσκευή. Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι και η απουσία ηχείου, με την αναμετάδοση του ήχου να γίνεται μέσω δονήσεων της οθόνης.

Κατά τ’ άλλα, το Kyocera DIGNO Rafre είναι ένα entry-level smartphone με οθόνη 5” HD (1280 x 720), 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD έως 200GB), κάμερα 13MP με PDAF και HDR, εμπρόσθια κάμερα 5MP, μπαταρία 3000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο στην Ιαπωνία σε τρεις χρωματικές επιλογές, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Πηγή: Techgear.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης