H Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα αύριο, 28/12, τη νέα σειρά Xiaomi 12. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έως τώρα, περιμένουμε να δούμε τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro, ενώ οι φήμες λένε ότι θα δούμε και κάποιο τρίτο μοντέλο που θα ονομάζεται Xiaomi 12X. Όλα τα τηλέφωνα της σειράς θα ενσωματώνουν το νεότερο Snapdragon 8 Gen 1 chipset, ενώ σήμερα αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Επίσημη παρουσίαση για τα Xiaomi 12 – Τι διαφορές έχουν τα 3 μοντέλα
 

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, αποκάλυψε ότι θα υποστηρίζουν ενσύρματη φόρτιση στα 67W και ασύρματη φόρτιση στα 50W, ενώ το μοντέλο “Pro” θα φέρει φόρτιση στα 120W.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του 12 Pro μαζί με μερικές φωτογραφίες και φαίνεται πως υπάρχει επανασχεδιασμός για τις κάμερες, ενώ θα υπάρχει ένα σύστημα φωτογραφίας από τρεις αισθητήρες των 50MP, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα είναι στα 50MP τόσο ο βασικός αισθητήρας, όσο και ο υπερ-ευρυγώνιος, αλλά και ο τηλεφακός. Ο βασικός θα είναι ένας Sony IMX707, με μέγεθος 1/1.28″ με pixel binning στα 2.44μm pixel.

H μπαταρία θα είναι στα 4,600 mAh με προστασία από την υπερ-θέρμανση. Η οθόνη θα είναι στις 6,73″ με ανάλυση 1440p, ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας για την αφή στα 480 Hz.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε το Xiaomi 12 Pro εκτός Κίνας. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε αύριο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης