Ένα από τα καλύτερα κινητά της χρονιάς αδιαμφισβήτητα είναι το Mi MIX 2S της Xiaomi. Το θηρίο που έχει ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό, κυκλοφορεί από σήμερα και στην Ελλάδα. Για τις πρώτες 15 ημέρες, όποιοι επιθυμούν να αγοράσουν το κινητό, μπορούν να το κάνουν αποκλειστικά από το φυσικό κατάστημα Mi Store του Ομίλου Info Quest στο Golden Hall (αργότερα θα κυκλοφορήσει και στα υπόλοιπα καταστήματα), ενώ αυτήν τη στιγμή τρέχει μια ασύλληπτη προσφορά.
Οι πρώτοι 20 που θα αγοράσουν τη συσκευή από το φυσικό κατάστημα Mi Store, θα έχουν έκπτωση 100 ευρώ. Το μοντέλο των 64GB κοστίζει κανονικά 499€ και αυτήν τη στιγμή μπορείτε να το βρείτε στα 399€. Μόνο για τους πρώτους 20 υπενθυμίζουμε! Σε αυτήν την τιμή, κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κλεψιά.
Η συγκεκριμένη προσφορά είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους φίλους της τεχνολογίας, καθώς μιλάμε για ένα κινητό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην top πεντάδα όλων όσων κυκλοφορούν. Διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή της αγοράς Snapdragon 845, 6GB RAM, οθόνη χωρίς όρια με κεραμικό υλικό, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και έρχεται περίπου 100-150 ευρώ πιο φθηνά από οποιονδήποτε έστω μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστής του, αφού μιλάμε για ναυαρχίδα, ενώ κοστίζει το 1/3 από άλλα ανταγωνιστικά κινητά, από τα οποία μάλιστα διαθέτει και μερικά χαρακτηριστικά ακόμη καλύτερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης