Οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν το Smartphone τους σε ένα Χiaomi Store και να επωφεληθούν με άμεση ανταμοιβή έως και 950€ για αγορές εντός του καταστήματος.

Η Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση μέσα από τα Xiaomi Stores Ελλάδος, τη μοναδική αλυσίδα εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Xiaomi που αναπτύσσει, της νέας υπηρεσίας “Exchange Mi”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Green Panda, την πρώτη ελληνική recommerce startup που εξειδικεύεται στη σχεδίαση καινοτόμων trade-in προγραμμάτων, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επιστρέψουν ένα      Smartphone,      σε ένα κατάστημα Xiaomi Store στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και να επωφεληθούν      στη στιγμή με εκπτωτικό κουπόνι, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν  εντός του καταστήματος.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, γρήγορη και ασφαλής. Κατά την επίσκεψη στο κατάστημα, ο καταναλωτής λαμβάνει άμεσα προσφορά για το Smartphone που θέλει να επιστρέψει, η οποία αντιστοιχεί σε εκπτωτικό κουπόνι για αγορές προϊόντων Xiaomi. Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει με βάση το μοντέλο και την κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 950*€ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα. To κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο την ίδια στιγμή στο κατάστημα, τόσο για μία νέα αγορά Smartphone όσο και για αγορές οποιουδήποτε προϊόντος του οικοσυστήματος Xiaomi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την υπηρεσία «Exchange Mi» και τη συνεργασία με την Green Panda,  τα Xiaomi Stores  καλούν τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν ένα βιώσιμο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, μέσω της επιστροφής      και      επαναχρησιμοποίησης      Smartphones     , συμβάλλοντας έμπρακτα στη μείωση της παγκόσμιας ρύπανσης από ηλεκτρονικά απορρίμματα (e-waste).
 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.mistore-greece.gr/Promo/Green-Panda.aspx
 

*Το μέγιστο όφελος των trade-in προγραμμάτων είναι δυναμικό και δύναται να αλλάζει, οπότε παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Xiaomi Stores για να ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης