O mobile αποθηκευτικός χώρος είναι μεγάλο πρόβλημα, ειδικότερα όταν αναφερόμαστε σε smartphones με εσωτερικό χώρο στα 16GB, όπως είναι το φθηνότερο iPhone 6 μοντέλο και το iPhone 6s. Η SanDisk προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με την iXpand Memory Case, μια θήκη για iPhone με ενσωματωμένη μνήμη flash, που συνδέεται στη θύρα Lightning. Η θήκη σάς επιτρέπει να αυξήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο, χωρίς να χρειαστεί να έχετε μαζί σας κάποιο dongle.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να χρησιμοποιήσετε τη θήκη και τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τη συνοδευτική εφαρμογή της iXpand Memory Case, με την οποία μπορείτε αυτόματα να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας από τις φωτογραφίες σας, αλλά και να προστατέψετε τα αρχεία σας με κωδικό. Επιπρόσθετα, υπάρχει και ένα battery pack στα 1900mAh, που μπορείτε να εφαρμόσετε στη θήκη για επιπλέον 40 δολάρια.

H θήκη είναι συμβατή μόνο με το iPhone 6 και το iPhone 6s, ενώ διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο στα 32GB, στα 64GB και στα 128GB προς 59$, 99$ και 129$ αντίστοιχα. Μπορείτε να βρείτε τη θήκη στα χρώματα κόκκινο, γκρι, Sky και Mint.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης