Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά μας και το Alcatel 3T 10 είναι η ιδανική προσθήκη στο σπίτι σας όταν πρόκειται για ευκολία στην καθημερινότητα! Αυτό το έξυπνο 2 σε 1 σύστημα θα μετατρέψει εύκολα το σπίτι σας σε όαση, με την οθόνη γρήγορης πρόσβασης, το φορητό σχεδιασμό και την εύκολη συνδεσιμότητα.

Εμπειρία AI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον ελεγχόμενο από τη φωνή Google Assistant, μπορείτε να μεταφέρετε το multitasking σε ένα νέο επίπεδο. H ευέλικτη φωνητική αναγνώριση πολυδιάστατου πεδίου DSP που κυμαίνεται έως 3 μέτρα, σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον βοηθό λέγοντας απλώς “Hey Google” όσο βρίσκεστε κοντά στη συσκευή. Αυτή η τολμηρή λειτουργία AI, που διαθέτει το Android ™ 9.0 Pie, σημαίνει ότι μπορείτε να ετοιμάζετε δείπνο, να μεταδίδετε κλήσεις / μηνύματα και να ελέγχετε την αγαπημένη σας μουσική ταυτόχρονα! Πόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

Κινηματογραφική Ψυχαγωγία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτιάξτε ποπ κορν και βυθιστείτε σε έναν κόσμο κινηματογραφικής ψυχαγωγίας. Το Alcatel 3T 10 tablet συνδυάζει διπλά μπροστινά ηχεία και οθόνη HD 10 ιντσών που σας επιτρέπει να αποδράσετε στις αγαπημένες σας ταινίες και παιχνίδια. Με την αυτόματη BT σύζευξη και την μεγάλης διάρκειας μπαταρίας 4,080mAh του tablet, θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε μαραθώνιους ταινιών και εμπειριών θέασης.

 

Έξυπνο 2 σε 1 Σύστημα 

Το Alcatel 3T 10 είναι το απόλυτο μέσο για τα πάρτι σας, με τον οποίο σίγουρα θα μπορείτε να απολαύσετε bass-rich μουσική μέσω του HDBT Audio Station. Απολαύστε έως και 7 ώρες  μουσικής, σε «εκρηκτική»  ένταση, μέχρι οι γείτονες να σας χτυπήσουν την πόρτα. Επίσης, θα σας είναι εύκολο να συνδέσετε το Audio Station και να αναπαράγετε μουσική μέσω της ενσωματωμένης κάρτας MicroSD και των λειτουργιών Bluetooth. Και ας μην ξεχνάμε ταpogopins και το microUSB για εύκολη πρόσβαση και φόρτιση! Το Alcatel 3T 10 είναι για αυτούς που πρόκειται να τα σπάσουν!

Διαθεσιμότητα

Το Alcatel 3T 10 με το Audio Station θα είναι σύντομα διαθέσιμο ξεκινώντας από 229.99EUR (RRP) και έρχεται σε δυο χρώματα: Prime black και Midnight blue.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης