Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple επανασχεδίασε την επαγγελματική σειρά φορητών υπολογιστών, MacBook Pro. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστές έως έξι πυρήνων και 32GB μνήμης, TrueTone οθόνη, καθώς και το Apple T2 Chip.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά MacBook Pro προσφέρει γρηγορότερη απόδοση και καινοτόμες επαγγελματικές λειτουργίες, καθιστώντας τον MacBook Pro, τον πιο εξελιγμένο φορητό υπολογιστή Mac. Τα αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Pro με TouchBar διαθέτουν Intel Core επεξεργαστές όγδοης γενιάς, με έξι πυρήνες στο μοντέλο των 15 ιντσών για έως 70% ταχύτερη απόδοση και με τέσσερις πυρήνες στο μοντέλο των 13 ιντσών για έως και δύο φορές ταχύτερη απόδοση. Ο MacBookPro είναι ο ιδανικότερος φορητός υπολογιστής στον κόσμο για χειρισμό μεγάλου όγκου δεδομένων, εκτέλεση σύνθετων προσομοιώσεων και προηγμένη επεξεργασία φωτογραφίας ή ταινιών.

Παράλληλα ο νέος MacBook Pro υποστηρίζει μνήμη έως 32GB, διαθέτει TrueTone οθόνη και βελτιωμένο πληκτρολόγιο τρίτης γενιάς για σχεδόν αθόρυβη πληκτρολόγηση. Σε συνδυασμό με την ισχυρή κάρτα γραφικών Radeon Pro, το μεγάλο trackpad με Force Touch, το επαναστατικό TouchBar, το Touch ID, τα εκπληκτικά στερεοφωνικά ηχεία, το ήσυχο σύστημα ψύξης της Apple, το Thunderbolt 3 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και τη σύνδεση έως δύο οθονών 5K ή τεσσάρων εξωτερικών GPUs, o MacBook Pro είναι ο απόλυτος φορητός υπολογιστής για τον επαγγελματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro, 13 ιντσών και 15 ιντσών, θα είναι διαθέσιμα σύντομα σε Ελλάδα και Κύπρο και θα διατίθενται σε Space Grey και Silver χρώμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης