Επιστροφή από τις διακοπές σημαίνει νέα σεζόν, καινούργια αρχή, επανεκκίνηση και ειδικά φέτος σημαίνει και κάτι ακόμα: ανανέωση τεχνολογικού εξοπλισμού για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει εντός ή εκτός σπιτιού! Η HUAWEI κάνει την επιστροφή στο σχολείο και στο γραφείο πιο εύκολη προσφέροντας laptops και tablets σε προνομιακές τιμές μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Από το απόλυτο laptop για επαγγελματική χρήση HUAWEI MateBook X Pro με οθόνη αφής, μέχρι τα εξαιρετικών επιδόσεων HUAWEI MateBook D14 και D15 που έχουν γίνει ανάρπαστα στην ελληνική αγορά, τα MateBooks θα διατίθενται για όλο τον Σεπτέμβρη με Δώρο τον ΦΠΑ, ενώ σε τιμές-έκπληξη θα βρείτε και πέντε διαφορετικά μοντέλα HUAWEI tablets για τις ανάγκες όλης της οικογένειας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

HUAWEI MateBooks: Premium πολυεργαλεία για να ζήσεις την Εμπειρία της απόλυτης Συνδεσιμότητας με το Mutli-Screen Collaboration και το HUAWEI Share!

Για τον επαγγελματία που βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, τον φοιτητή που χρειάζεται ένα αξιόπιστο εργαλείο για καθημερινή χρήση, τον μαθητή που έχει πλέον εξοικειωθεί με την τηλε-εκπαίδευσή αλλά και τον απλό χρήστη που επιθυμεί μόνιμη συνδεσιμότητα και γρήγορες αποδόσεις, τα MateBook της HUAWEI αποτελούν  ιδανική λύση, καθώς είναι κατασκευασμένα από Premium Υλικά, Κομψά, Ελαφριά και Πανίσχυρα. Για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία, δελεαστική πρόταση αποτελούν τα MateBook D14 και D15, με οθόνη  FullView, ισχυρές επιδόσεις, premium ποιότητα κατασκευής, κομψή σχεδίαση και νέες δυνατότητες Multi-screen Collaboration που επιτρέπουν την συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα.

Οι απαιτητικότεροι επαγγελματίες θα προτιμήσουν το λεπτό, μεταλλικό, ανθεκτικό και ιδανικό για επαγγελματική χρήση MateBook X Pro (με οθόνη αφής), ενώ όσοι αναζητούν Premium Σχεδιασμό σε ανταγωνιστική τιμή θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο MateBook 13.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκτήστε το HUAWEI laptop που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και ξεκινήστε τη νέα σεζόν με σύμμαχό σας την τεχνολογία!

•    Τα MateBook X Pro,  MateBook 13,  MateBook D14, MateBook D15 και MatePad Pro διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

HUAWEI tablets: τα απόλυτα home entertainment gadgets

Φθινόπωρο όμως δεν είναι μόνο η επάνοδος στην επαγγελματική και σχολική ζωή, αλλά και η επιστροφή στη θαλπωρή του σπιτιού και τις καθημερινές μας συνήθειες, τα χόμπι μας, τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε στον ελεύθερο μας χρόνο. Και εδώ, η τεχνογνωσία της HUAWEI έρχεται να μας κάνει τη ζωή πιο διασκεδαστική: τα τάμπλετ της HUAWEI, ελαφριά, κομψά, εύχρηστα, ευέλικτα, με αμέτρητες δυνατότητες και συμβατά με μια γκάμα  «έξυπνων» λειτουργιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, διαθέτουν διάφορα μεγέθη οθονών και είναι εξοπλισμένα με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να αποτελούν ιδανική λύση για ανάγνωση, gaming, παρακολούθηση ταινιών και σειρών ή εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Διαλέξτε το HUAWEI tablet που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και ξεκινήστε τη νέα σεζόν, αφήνοντας την τεχνολογία να σας συναρπάσει!

•    Τα HUAWEI T5 WiFi, T5 4G, T3 4G, MatePad T8 WiFi και MatePad T8 4G διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης