Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι την μέρα που όλες σου αισθήσεις θα αρχίσουν να βάλλονται πανταχόθεν από προσφορές, διαφημίσεις, banners, αφίσες και μηνύματα. Κι όμως, μπορεί η φετινή Black Friday να σε κάνει να βγεις κερδισμένος. Η μέθοδος; Ένδωσε στον πειρασμό, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τις προσφορές στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε μαγαζιά που, όπως έχουμε δει από πέρυσι, έχουν όντως αξιόλογες προσφορές (π.χ. τα Public) και κοιτάζοντας μοντέλα που όντως καλύπτουν τις απαιτήσεις σου.

Αν θέλεις tablet, τώρα είναι η ευκαιρία σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αν είσαι φανατικός της Apple, στρέψου σε iPad. Αλλιώς, ο κόσμος του Android είναι το σπίτι σου. Άλλο smartphone κι άλλο tablet φυσικά. Η μεγαλύτερη οθόνη, βέβαια, έχει τη δική της «χάρη» και οδηγεί τις απαιτήσεις. Για παράδειγμα, ένας επεξεργαστής που, σε ένα smartphone είναι μια χαρά, σε ένα tablet πιθανότατα δεν είναι, απλούστατα διότι το μέγεθος της οθόνης σε παρασύρει να βλέπεις, για παράδειγμα, βιντεάκια πολύ περισσότερο απ’ ότι το έκανες στο smartphone σου. Τα ίδια ισχύουν και στις βιντεοκλήσεις όπου απλά οι 4, 5 ή οι 6 ίντσες απλά δεν φτάνουν.
Από την άλλη, και η ίδια η οθόνη παίζει το ρόλο της. Μπορεί μια ανάλυση της τάξης των 720 pixels να είναι αρκετή για smartphone, αλλά σε 8 ή 10 ίντσες, απλά σημαίνει πως θα βλέπεις τα pixels μεμονωμένα. Μεγάλη οθόνη θα πρέπει να σημαίνει και μεγάλη ανάλυση. Επίσης, και καλή ποιότητα της ίδιας της οθόνης. Το tablet δεν είναι υπολογιστής για να τον κεντράρεις και να κοιτάς την οθόνη σε κάθετη θέση και ακίνητος. Θα το έχεις και ακουμπισμένο σε κάποια επιφάνεια, θα το στηρίξεις και στα γόνατα κοιλιά, ή μπορεί να είσαι και ξάπλα και να το έχεις διαγώνια! Η καλή οθόνη σημαίνει σωστή εικόνα από κάθε γωνία θέασης.

Τέλος, υπάρχει και το βάρος. Το tablet οφείλει να είναι… πούπουλο, ή όσο πιο κοντά σε αυτό.

Όλα αυτά τα προαπαιτούμενα, βέβαια, οδηγούν σε μια απόφαση που πρέπει να αποδεχτείς: για να έχεις και καλή ποιότητα οθόνης, και καλό επεξεργαστή, και μεγάλη ανάλυση, και χαμηλό βάρος, τότε θα πρέπει μάλλον να στραφείς σε πιο «επώνυμα» μοντέλα και από κάποιο επώνυμο κατάστημα που ξέρει την τεχνολογία πολύ καλά.

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές μας και… καλές αγορές. Ψάξε τις προσφορές των καταστημάτων ενόψει της Black Friday και με γειά το καινούριο σου tablet. Επίσης, η περίοδος αυτή είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνεις κι ένα tablet-δώρο στους αγαπημένους σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης