Η Major League Soccer και η Apple TV ανακοίνωσαν την Τρίτη (14/6) μια συνεργασία που θα επιτρέπει κάθε παιχνίδι της Λίγκας να μεταδίδεται στην εφαρμογή για την επόμενη δεκαετία.

Από το 2023 έως το 2032 οι οπαδοί του MLS μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια του πρωταθλήματος μέσω της υπηρεσίας ροής, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κι όλους τους αγώνες MLS, Leagues Cup και επιλεγμένους αγώνες MLS NEXT Pro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όλων των συλλόγων του MLS θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία, ενώ ορισμένοι αγώνες MLS και League Cup θα είναι επίσης διαθέσιμοι χωρίς επιπλέον κόστος για τους συνδρομητές του Apple TV+.

Όλοι οι αγώνες MLS και Leagues Cup θα μεταδίδονται στα αγγλικά και ισπανικά, ενώ τα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν καναδικές ομάδες θα είναι επίσης διαθέσιμα στα γαλλικά.

«Για πρώτη φορά στην Ιστορία του αθλητισμού, οι οπαδοί θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα όσα περιλαμβάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε μία εφαρμογή», δήλωσε ο Έντι Κιου, αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple. «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους οπαδοί του MLS, τους οπαδοί του ποδοσφαίρου και όσους αγαπούν τα σπορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο κομισάριος του MLS, Ντον Γκάρμπερ τόνισε πως «…η Apple είναι ο τέλειος συνεργάτης για να επιταχύνει περαιτέρω την ανάπτυξη του MLS και να εμβαθύνει τη σύνδεση μεταξύ των συλλόγων μας και των φιλάθλων τους.

Δεδομένης της ικανότητας της Apple να δημιουργεί μια καλύτερη εμπειρία χρήστη στην κατηγορία και να προσεγγίζει τους φιλάθλους παντού, θα είναι απίστευτα εύκολο να απολαμβάνετε αγώνες του MLS οπουδήποτε, είτε είστε φανατικός οπαδός, είτε απλός θεατής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης