Η καθαριότητα και η απαλότητα των ρούχων έχουν σύμμαχο τη σειρά πλυντηρίων & πλυντηρίων-στεγνωτηρίων LG Steam TM και τον Κωτσόβολο! Με την αγορά των πλυντηρίων & πλυντηρίων-στεγνωτηρίων LG Steam TM το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων γίνεται μία ευκολότερη διαδικασία, καθώς το αποτέλεσμα ανταμείβει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ενώ, όσοι προβούν σε αγορά επιλεγμένων πλυντηρίων ή στεγνωτηρίων LG με τεχνολογία ατμού θα λάβουν ως δώρο απορρυπαντικά και προϊόντα φροντίδας των ρούχων Skip και Cajoline.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα αποκτούν τη φροντίδα που τους ταιριάζει, συνδυάζοντας τη βέλτιστη τεχνολογία της LG και των απορρυπαντικών που προστατεύουν και τα πιο ντελικάτα υφάσματα.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά, πατήστε εδώ.

Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία Ατμού της LG, ανάλογα με το μοντέλο επιλογής,προσφέρει επιπλέον λύσεις, που ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες των χρηστών, όπως το πρόγραμμα για Βρεφικά ρούχα. Επιλέγοντας το πρόγραμμα αυτό, η υψηλή θερμοκρασία του ατμού μαλακώνει τους λεκέδες, πριν από το κύριο πρόγραμμα πλύσης, έτσι ώστε να γίνει βαθύς καθαρισμός. Ακόμα, το πρόγραμμα Allergy Care (Φροντίδα Αλλεργιών), το οποίο εξαλείφει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα,καθώς και το πρόγραμμα Φρεσκαρίσματος Ρούχων, το οποίο μέσα σε 20 λεπτά μειώνει ζάρες, αφαιρεί δυσάρεστες οσμές και φρεσκάρει τα ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη της σύγχρονης καθημερινότητας και ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς ζωής, προσφέροντας το τέλειο αποτέλεσμα σε πλύσιμο και στέγνωμα.

Η ενέργεια ισχύει έως τις 31/03/2018 και σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης