Μέσω μηνύματος του Pete Lau, CEO της OnePlus, μάθαμε επίσημα πλέον ότι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το πρώτο smartwatch της OnePlus, για το οποίο διαβάζαμε φήμες εδώ και καιρό. Η συσκευή θα παρουσιαστεί μαζί με τη σειρά smartphones OnePlus 9 στις 23 Μαρτίου, 16:00 (ώρα Ελλάδος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το μήνυμα:

 

Γεια σας φίλοι/φίλες,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζω ότι το συζητάμε εδώ και κάποιο διάστημα, και αυτή τη φορά, πραγματικά έρχεται: το OnePlus Watch. Το πρώτο OnePlus Watch θα λανσαριστεί μαζί με τη σειρά OnePlus 9 στις 23 Μαρτίου, προσθέτοντας ένα νέο στοιχείο ευκολίας και απρόσκοπτης συνδεσιμότητας μεταξύ όλων των OnePlus συσκευών σας.
 

Παρόλο που η OnePlus ξεκίνησε εστιάζοντας σε κορυφαία smartphone, εξετάσαμε επίσης άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν οι χρήστες μας πιο συχνά σε συνδυασμό με τα smartphone τους για μια διασυνδεδεμένη εμπειρία. Φυσικά, στρέψαμε την προσοχή μας στα smartwatch, καθώς ευθυγραμμίζεται με την αποστολή μας να δημιουργήσουμε μια εμπειρία χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Βλέπουμε τα smartwatch ως κάτι μεγαλύτερο από απλά εργαλεία που υποδεικνύουν τον χρόνο και τους καρδιακούς παλμούς, αλλά ως ισχυρές συσκευές ικανές να ανεβάσουν την προσωπική μας ψηφιακή εμπειρία σε νέα ύψη. Και δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι ένα smartwatch είναι η συσκευή εκείνη που μας ζητούσε περισσότερο η κοινότητα της OnePlus.
 

Δεν θα αποκαλύψουμε πάρα πολλά τώρα, αλλά θα σας αφήσουμε με αυτό για την ώρα: Η προτεραιότητά μας για συσκευές που αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος OnePlus είναι να προσφέρουμε μοντέρνα σχέδια, να παρέχουμε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και να προσφέρουμε την καλύτερη στην κατηγορία του εμπειρία χρήστη. Και το νέο OnePlus Watch δεν αποτελεί καθόλου εξαίρεση. Θα περιλαμβάνει:

  • Eκπληκτικό και ελαφρύ σχέδιο που ξεχωρίζει από το πλήθος. Για εμάς, καμία λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρή.
  • Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ OnePlus smartphone, περιφερειακών συσκευών ήχου, συσκευών smartwear, ακόμη και τηλεοράσεων OnePlus, καθιστώντας τον έξυπνο έλεγχο όλων αυτών των συσκευών απλό και εύκολο.
  • Μια κορυφαία στην κατηγορία του εμπειρία σε προσιτή τιμή, έτσι ώστε περισσότεροι από τους OnePlus χρήστες μας παγκοσμίως να μπορούν να απολαύσουν μία εμπειρία χωρίς επιβάρυνση και χωρίς προβλήματα, που φέρει την υπογραφή μας.
     

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το OnePlus Watch; Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για την παρουσίαση της σειράς OnePlus 9 στις 23 Μαρτίου στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).
 

Pete 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης