Με σκοπό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών δημιουργικής απασχόλησης και των gamers υψηλών προδιαγραφών, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 42,5 ιντσών LG 43UD79 με ανάλυση 3840 x 2160 η οποία διαθέτει συμβατότητα πολλαπλών συσκευών για μοναδική ευκολία.

Η οθόνη 43UD79 έχει το κατάλληλο μέγεθος που ισοδυναμεί με τέσσερις FHD 21,5 ιντσών και μπορεί να εμφανίζει περιεχόμενο τεσσάρων οθονών σε ισομεγέθη τετράγωνα. Είναι εξοπλισμένη με 4 θύρες HDMI, έτσι ώστε το περιεχόμενο που μεταδίδεται από τέσσερις διαφορετικές συσκευές να μπορεί να προβληθεί σε μία οθόνη. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει τη χρήση της LG 43UD79 οθόνης ως κόμβος για ολόκληρο σύστημα ψυχαγωγίας ή εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mέσω καλωδίου USB Type-C™ και του USB 3.0 Quick Charge καθίσταται δυνατή η ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων, η προβολή 4K video και η φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή ή κινητής συσκευής. Επίσης, η εντυπωσιακή εμπειρία προβολής της οθόνης IPS της LG είναι ιδανική για εκείνους που αναλύουν δεδομένα του χρηματιστηρίου, για gamers, για designers και για προγραμματιστές καθώς και για καταναλωτές που αναζητούν από μία οθόνη οπτικά εφέ χωρίς λάμψη και ομαλή δράση επί της οθόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερη ευελιξία, το ενημερωμένο λογισμικό OnScreen Control 2.0 επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για το στήσιμο, όπως για παράδειγμα την επιλογή ανάλυσης Split Screen που είναι κατάλληλη για ανάλυση δεδομένων. Επιπλέον, οι 4 τύποι Picture-in-Picture (PIP) παρέχουν τη δυνατότητα να ρυθμιστεί η διαφάνεια του παραθύρου για τέλεια εξατομίκευση βάσει των αναγκών τους, ενώ με το Flicker Safe μειώνεται η καταπόνηση των ματιών. Για παιχνίδια ή για παρακολούθηση ταινιών, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) τους επιτρέπει να απολαμβάνουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχουν ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές.

Τέλος, τα δύο στερεοφωνικά ηχεία 10W, προσφέρουν στους χρήστες ποιοτικό και πλούσιο ήχο με εντυπωσιακό βάθος στο μπάσο, τεχνολογίας LG Rich Bass.

Το LG 43UD79 monitor είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης