Η LG Electronics κάνει τον σχεδιασμό προσωπική υπόθεση ξεκινώντας με τις ανάγκες του χρήστη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016, 18:00
Η LG Electronics κάνει τον σχεδιασμό προσωπική υπόθεση ξεκινώντας με τις ανάγκες του χρήστη
Τα καινοτόμα προϊόντα της LG Electronics (LG) έχουν ανεβάσει τον πήχη σε όλη την βιομηχανία τεχνολογίας χτίζοντας τη φήμη μιας εταιρείας που συνδυάζει άψογα καινοτομία, κομψό σχεδιασμό και αποδοτικότητα σε κάθε της συσκευή. H state-of-the-art σειρά προϊόντων LG SIGNATURE, που λανσαρίστηκε μέσα στο 2016, αποτελεί την αφετηρία μίας νέας εποχής και αποδεικνύει τη δέσμευση της LG για τη δημιουργία εργονομικών συσκευών που ξεχωρίζουν και δένουν άψογα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά LG SIGNATURE ΕΔΩ.


Η σειρά LG SIGNATURE, που έχει αναγνωρισθεί για την υπεροχή της αποσπώντας το Βραβείο Καινοτομίας στην έκθεση CES 2016, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αυξανόμενης έμφασης που δίνουν οι κατασκευαστές στη δημιουργία προϊόντων που θα παρέχουν στο χρήστη τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία. Υψηλή απόδοση και κορυφαία αισθητική συνυπάρχουν στα τεχνολογικά αυτά έργα τέχνης.Η υψηλή αισθητική όμως, δεν αρκεί. Το κλειδί για τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων με απήχηση είναι η αξιοποίηση της γνώσης των αναγκών του καταναλωτή. Η LG αντιμετωπίζει τον σχεδιασμό των προϊόντων της με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει απτά οφέλη στους καταναλωτές της και να ‘απογειώνει’ την εμπειρία τους. Διαφορετικά υλικά υψηλής ανθεκτικότητας και εξαιρετικής ποιότητας συνδυάζονται. Οι σχεδιαστές μπαίνουν στη θέση του καταναλωτή και κάνουν εργονομικές παρεμβάσεις όπου απαιτείται για να γίνει η κάθε συσκευή πιο εύχρηστη.

Συγκεκριμένα, το νέο lineup των προϊόντων LG SIGNATURE, αποτελείται από τη συναρπαστική τηλεόραση 4K OLED HDR, ένα αναβαθμισμένο πλυντήριο ρούχων TWIN Wash™, έναν ψυγειοκαταψύκτη αιχμής τεχνολογίας Door-in-Door™, ένα φουτουριστικό υβριδικό ιονιστή αέρα, ένα διπλό φούρνο καθώς και ένα state-of-the-art πλυντήριο πιάτων TurboSteam™. Πρόκειται για συσκευές οι οποίες μετουσιώνουν το όραμα της σειράς να μείνει ‘καθαρή’ και εκλεπτυσμένη, πιστή στην ουσία του κάθε προϊόντος.Συμπερασματικά λοιπόν, η εταιρεία έχει εργαστεί και συνεχίζει να εργάζεται εντατικά με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας καινοτομίες που βελτιώνουν αισθητά την εμπειρία τους. Ταυτόχρονα, ανοίγει την πόρτα σε μια νέα εποχή για το ρόλο της τεχνολογίας στην καθημερινότητα όλων. Η σειρά LG Signature είναι εδώ για να δημιουργεί μια αίσθηση αποκλειστικότητας και μοναδικότητας με το πάθος για τη διατήρηση της ουσίας από τη γέννηση της ιδέας μέχρι την εμπειρία του πελάτη, να είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016, 18:03