Η LG «φέρνει» την Άνοιξη εξαλείφοντας τις αλλεργιογόνες ουσίες με τη δύναμη του ατμού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, 20:30
Η LG «φέρνει» την Άνοιξη εξαλείφοντας τις αλλεργιογόνες ουσίες με τη δύναμη του ατμού
H LG Electronics (LG) πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, αναγνωρίζει τις ανάγκες των καταναλωτών τόσο για την καλύτερη δυνατή απόδοση στην πλύση όσο και για την εξάλειψη αλλεργιογόνων χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ατμού και της τεχνολογίας True Steam™ η οποία ενσωματώνεται στη σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων – στεγνωτηρίων της LG.

Με τις αλλεργικές παθήσεις να «ανθίζουν» κατά τη διάρκεια των μηνών της Άνοιξης, κυρίως λόγω της αλόγιστης παρέμβασης στη φύση, της καταστροφής του δασικού πλούτου και την αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τα πλυντήρια και πλυντήρια – στεγνωτήρια ρούχων της LG με την καινοτόμα τεχνολογία True Steam™ και τις λειτουργίες χρήσης ατμού Steam Refresh, Allergy Care και Steam Softener, αποτελούν την ιδανική επιλογή.Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Allergy Care χρησιμοποιεί νερό και θερμότητα για να δημιουργήσει ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα απαλά. Αυτό μειώνει κατά 99,9% τα αλλεργιογόνα σωματίδια, τους μικροοργανισμούς και τα υπολείμματα καθαριστικών–στοιχεία που συνδέονται με την πρόκληση χρόνιων αναπνευστικών και δερματικών παθήσεων–, καθιστώντας κυριολεκτικά τα ρούχα και τα υφάσματα, allergy-free. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία της LG στην καταπολέμηση των αλλεργιών διαθέτει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα (BAF British Allergy Foundation).

Επιπλέον, η λειτουργία Steam Refresh χρησιμοποιεί ατμό και αφαιρεί τσακίσεις και οσμές ανανεώνοντας τα υφάσματα σε μόλις 20 λεπτά. Αυτή η έξυπνη λειτουργία είναι ιδανική για να απαλλαγεί ο χρήστης από μυρωδιές φαγητών από την προετοιμασία ενός γεύματος ή από τη μυρωδιά του καπνού μετά από μία βραδινή έξοδο.Τέλος, η λειτουργία Steam Softener αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική από τη χρήση συμβατικών χημικών μαλακτικών απορρυπαντικών. Η λειτουργία Steam Softener ψεκάζει με ατμό τον κάδο πλύσης για 20 λεπτά εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης, ώστε τα ρούχα να μαλακώσουν και να φαίνονται σαν καινούργια.

Η LG Electronics έχει στόχο να φέρει μεγαλύτερη άνεση και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών για ένα υγιές περιβάλλον χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, 20:30