Τα πιο πρόσφατα μοντέλα OLED τηλεοράσεων της LG Electronics (LG) θα λάβουν firmware αναβάθμιση ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα επιτρέποντας εκπληκτικό gameplay λόγω της συμβατής τεχνολογίας NVIDIA G-SYNC®.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία NVIDIA G-SYNC θα είναι διαθέσιμη στα OLED μοντέλα του 2019 E9 (65 και 55 ίντσες), C9 (77, 65 και 55 ίντσες) καθώς και B9 (65 και 55 ίντσες) της LG αρχικά για τους καταναλωτές σε περιοχές της Βόρειας Αμερικής και αργότερα θα ακολουθήσει η αγορά της Ευρώπης, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής κλπ. πριν από το τέλος του έτους.

 

Για να δείτε τις OLED τηλεοράσεις της LG, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την υποστήριξη G-SYNC Compatible, οι OLED τηλεοράσεις της LG θα προσφέρουν την πιο ομαλή και απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού χωρίς τρεμόπαιγμα, ή αλλοιώσεις που είναι συνηθισμένα χαρακτηριστικά στις συμβατικές οθόνες. Οι gamers θα επωφεληθούν από τις LG OLED τηλεοράσεις χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας, τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και τον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης. Η προσθήκη της τεχνολογίας G-SYNC στις συγκεκριμένες OLED τηλεοράσεις της LG από 55 έως και 77 ίντσες, δίνει τη δυνατότητα στους gamers με GeForce RTX 20-Series ή GTX 16 Series GPU στο να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό την εκπληκτική ταχύτητα απόκρισης, καθώς και αναβαθμισμένα γραφικά.  

«Ως οι πρώτες τηλεοράσεις στη βιομηχανία που προσφέρουν υποστήριξη NVIDIA G-SYNC Compatible, η LG αποδεικνύει και πάλι τη δέσμευσή της να προσφέρει την πιο εξελιγμένη gaming εμπειρία», δήλωσε ο Sam Kim, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού προϊόντων της Οικιακής Ψυχαγωγίας της LG. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι: «Η συνεργασία μας με την NVIDIA, το παγκοσμίως κορυφαίο hardware brand, συμβάλλει στο να θέσουμε με τις OLED τηλεοράσεις μας ένα νέο πρότυπο στην απόδοση των παιχνιδιών».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης