Η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του TikTok έχει αναγκάσει μάλλον το Instagram και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα να παρουσιάσουν νέα χαρακτηριστικά για να παραμείνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των χρηστών. Απ’ ό,τι φαίνεται, στο Instagram έρχονται κάποιες νέες λειτουργίες, τις οποίες ζητούσαν πολλοί fans, κάτι το οποίο οφείλεται πιθανώς στον ισχυρό ανταγωνισμό.
 

Το TechCrunch αναφέρει ότι το Instagram προσθέτει αρκετά νέα εφέ στο Boomerang, το add-on για τη δημιουργία λούπας, εντός του Instagram. Οι αλλαγές αφορούν στα χαρακτηριστικά του μοντάζ και των εφέ, όπως αργή κίνηση, Echo blurring και Duo rapid rewind, όπως επίσης και trimming των βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πρόκειται για την πιο σημαντική ενημέρωση του Boomerang ως τώρα και θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Instagram, αν δεν μπορείτε ήδη να τη δείτε. Θα βρείτε τα νέα εφέ κάνοντας swipe αριστερά και δεξιά στο κάτω μέρος της εφαρμογής, αφού ανοίξετε το Story composer σας.

Το SloMo επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν την ταχύτητα των βίντεό τους στη μέση, το εφέ Echo προσθέτει θόλωμα στην κίνηση, το Duo γυρνά με γρήγορη κίνηση το βίντεο στην αρχή του με ένα ιδιαίτερο ψηφιοποιημένο look και το Trimming σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη διάρκεια των video.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης