Γιατί να ξοδεύετε περισσότερο νερό από όσο πραγματικά χρειάζεστε; Η πρωτοποριακή τεχνολογία ActiveWater, σας βοηθάει να εξοικονομείτε νερό και ενέργεια, εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη καθαριότητα.

Επιλέξτε πλυντήριο πιάτων με ActiveWater και εξοικονομήστε νερό και ενέργεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Γιατί ό,τι βγαίνει από το δικό σας πλυντήριο θέλετε κάθε φορά να λάμπει! Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει πλύση φιλική προς το περιβάλλον, για άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση και μεγαλύτερη απόδοση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.

Βρείτε τα πλυντήρια της Bosch με την τεχνολογία ActiveWater ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H τεχνολογία ActiveWater της Bosch προσφέρει αξιοσημείωτη δύναμη πλύσης με τη λιγότερη κατανάλωση. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε λιγότερο νερό από ποτέ: μόλις 6,5 λίτρα (πρόκειται για τον όγκο του νερού για το Economy πρόγραμμα στους 50 βαθμούς). Με την κατανάλωση του νερού να έχει φτάσει στις υψηλότερες τιμές, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διαλέξετε ένα πλυντήριο, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πιο πολύτιμο αγαθό.

Το ActiveWater σας βοηθά να εξοικονομήσετε και στα πλυντήρια ρούχων

Στα πλυντήρια ρούχων της Bosch, η λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής φορτίου αναγνωρίζει την ποσότητα των ρούχων σε τρία βήματα και φροντίζει ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο οι ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος και νερού που απαιτούνται. Η συνεχής αυτόματη προσαρμογή φορτίου σε συσκευές τεχνολογίας διαχείρισης νερού Active Water επιτυγχάνει ακόμα πιο ακριβή αποτελέσματα.



ActiveWater Plus

Η τεχνολογία ActiveWater Plus αποτελείται από τρία επιμέρους συστήματα: τη συνεχή αυτόματη προσαρμογή φορτίου με έλεγχο από αισθητήρα, τη βελτιστοποιημένη εισαγωγή νερού και το σύστημα τυμπάνου. Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση νερού, ο αισθητήρας προσαρμόζει την ακριβή κατανάλωση νερού στις απαιτήσεις της πλύσης, ανάλογα με το είδος του υφάσματος των ρούχων και την ποσότητά τους. Τα ρούχα μουλιάζουν ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα μέσω της βελτιστοποιημένης εισαγωγής νερού, η οποία είναι ιδιαίτερα ήπια και ήρεμη. Χάρη στο τύμπανο VarioDrum που έχει ειδικά πτερύγια, το νερό κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα.

Για αποδοτικότερες πλύσεις και εξοικονόμηση σε ενέργεια και νερό, επιλέξτε τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων της Bosch με την τεχνολογία ActiveWater.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης