Νέα προβλήματα φαίνεται να ακολουθούν τη Samsung, καθώς μετά τη διπλή ανάκληση των Galaxy Note 7, η εταιρία ανακοίνωσε ανάκληση που αφορά σε πλυντήρια ρούχων στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από αναφορές την προηγούμενη εβδομάδα και κατόπιν εξέτασής τους, η εταιρία μαζί με την Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ (CPSC) προέβη σε ανάκληση 2,8 εκ. πλυντηρίων ρούχων. Πρόκειται για πλυντήρια που γεμίζουν από το πάνω μέρος τους. Το πρόβλημα υπάρχει στην πόρτα της συσκευής, που μπορεί να αποκολληθεί και σε μερικές περιπτώσεις αν εκτοξευθεί, δημιουργώντας ατυχήματα και τραυματισμούς.

Η Samsung είχε λάβει 733 αναφορές για πλυντήρια που κινούνταν παραλόγως έντονα, ενώ σε κάποια από αυτά είχε ξεκολλήσει η πόρτα της συσκευής. Επίσης, υπήρξαν 9 αναφορές ως τώρα για τραυματισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι ένα σπασμένο σαγόνι και ένας τραυματισμένος ώμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μοντέλα που έχουν ανακληθεί έχουν κατασκευαστεί από τον Μάρτιο του 2011 έως τον Νοέμβριο του 2016 και κοστίζουν από 450$ έως 1.500$. Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για τις συσκευές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και η ανάκληση αφορά προς το παρόν μόνο τις ΗΠΑ.

Πηγή: reuters.com

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης