Υψηλό επίπεδο αισθητικής και άνεσης με τη σειρά οικιακών κλιματιστικών ΑRTCOOL από την LG

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, 13:20
Υψηλό επίπεδο αισθητικής και άνεσης με τη σειρά οικιακών κλιματιστικών ΑRTCOOL από την LG
Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και τις υψηλές επιδόσεις, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα μοντέλα Stylist και Mirror της σειράς ARTCOOL τα οποία είναι βραβευμένα για τον καινοτομικό σχεδιασμό τους και προσφέρουν αποτελεσματική λειτουργία ψύξης/θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο Stylist, με το μοναδικό σχήμα και τον απαλό φωτισμό LED αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου στυλ, ενώ χάρη στη λειτουργία 3-way Soft Airflow εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία inverter της LG εγγυάται την αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, σχεδόν αθόρυβη και εξαιρετικά οικονομική τους λειτουργία, ενώ το τηλεχειριστήριο με στρογγυλό εργονομικό σχεδιασμό, είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής υποστηρίζοντας ένα μεγάλο αριθμό διαδραστικών λειτουργιών για ευκολία και άνεση στη χρήση.Το άλλο μοντέλο της σειράς LG ΑRTCOOL, το Mirror, διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και εξωτερική όψη που παραπέμπει σε καθρέφτη, προσδίδοντας στο χώρο του σπιτιού ιδιαίτερο και καινοτόμο στυλ. Ταυτόχρονα, προσφέρει εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας κλάσης Α++ και μέσω της λειτουργίας «Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας» (Active Energy Control), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής για τη καλύτερη δυνατή διαχείριση και τον έλεγχο της κατανάλωσης.Με κάλυψη 10ετούς εγγύησης του συμπιεστή, η προηγμένη σειρά οικιακών κλιματικών Artcool της LG έχει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’. Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Eurovent, τα κλιματιστικά LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Επίσης, ο μοναδικός νέος επικλινής ανεμιστήρας της LG και η τεχνολογία συμπιεστή χαμηλής δόνησης έχουν επιτύχει ελάχιστο επίπεδο θορύβου, με λειτουργία μόλις στα 19dB, ενώ με επιλογή του χρήστη το κλιματιστικό μπορεί να εισέλθει σε ‘Σιωπηλή Λειτουργία’ (Silence Mode) και ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας να μειωθεί κατά 3dB.

Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών της LG ΕΔΩ.Η νέα σειρά καινοτόμων λύσεων κλιματισμού της LG διακρίνεται για την υψηλή αισθητική της, απευθύνεται σε καταναλωτές με πάθος για design και ποιότητα ενώ συμβάλλει σ’ ένα υγιές και ευχάριστο οικιακό περιβάλλον, γιατί Life’s Good!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, 13:20