Φέτος, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχετε μία καταπληκτική ευκαιρία: να επιλέξτε για τους αγαπημένους σας το πιο εντυπωσιακό high-tech δώρο και μαζί του να αποκτήστε ένα ακόμη gadget τελευταίας τεχνολογίας, για εσάς! Πώς; Πραγματοποιήστε online τις αγορές σας σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei, αποκτήστε το εξαιρετικό smartwatch της Huawei GT 2 Pro και θα λάβετε δώρο και ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Huawei, και πρώτο με ορθογώνια πρόσοψη, το Huawei Watch FIT!
 

Tι θα λέγατε λοιπόν; Για ένα δώρο που θα σας φέρει πιο κοντά, , συμβολικό αλλά και απόλυτα χρηστικό , hi-tech αλλά και fashion, προσωπικό αλλά και αφορμή για να κάνετε πράγματα μαζί! Δύο Huawei smartwatches για παρακολούθηση φυσικής κατάστασης, υγείας και ύπνου και -τι πιο ταιριαστό με τον έρωτα- καταγραφή καρδιακών παλμών!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάντε την τεχνολογία μέρος της καθημερινότητάς σας και, μαζί, μοιραστείτε  τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ένα wearable gadget τέτοιου επιπέδου: βρείτε την ώθηση που χρειαζόσασταν για περισσότερη φυσική άσκηση, μάθετε καλύτερα το σώμα σας και τις λειτουργίες του, βελτιώστε την ποιότητα ύπνου σας, ακούστε μουσική πιο συχνά, επικοινωνήστε καλύτερα …ακούστε την καρδιά σας! Μαζί!
 

Huawei Watch GT 2 Pro:  ο απόλυτος σύμμαχος για σωματική άσκηση και παρακολούθηση υγείας
 

Το Huawei Watch GT 2 Pro προσφέρει  ποικίλα προγράμματα προπόνησης, εφαρμογές παρακολούθησης και διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης, πραγματοποίηση κλήσης μέσω Bluetooth, δυνατότητα μουσικής αναπαραγωγής, έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών, λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης, «έξυπνη» λειτουργία ύπνου και πολλά άλλα. Με τεράστια διάρκεια μπαταρίας (έως και δύο εβδομάδες με τυπική χρήση*) και το υπέροχο design του, το Huawei Watch GT 2 Pro είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση προσφέροντας μεγάλη αυτονομία, πρακτικότητα και απαράμιλλο στυλ. Το Huawei Watch GT 2 Pro είναι εξοπλισμένo με οθόνη αφής υψηλής ακρίβειας AMOLED 1,39 ιντσών και ανάλυση οθόνης 454 x 454 pixels, πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, ανώτερη από τις οθόνες LCD, με πληρέστερη απόδοση στα χρώματα και την αντίθεση. Με σύγχρονο σχεδιασμό και μίνιμαλ φιλοσοφία είναι ιδανικό για εκείνους  που αναζητούν το ξεχωριστό στυλ σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς.  Έως και 14 Φεβρουαρίου, το Huawei Watch GT 2  Pro διατίθεται με δώρο το Huawei Watch FIT, σε μία απίθανη Valentine’s προσφορά!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Τυπική Χρήση:

  • Καθημερινή Χρήση όλο το 24ωρο
  • Με ενεργοποιημένους τους καρδιακούς παλμούς
  • HUAWEI TruSleepTM ενεργοποιημένο για τον ύπνο
  • 90 λεπτά άσκησης κάθε εβδομάδα με το GPS ενεργοποιημένο
  • Ενεργές τις ειδοποιήσεις (50 SMS messages, 6 calls, and 3 alarms a day)
  • Ενεργοποίηση οθόνης για 200 φορές την ημέρα
  • 30 λεπτά αναπαραγωγή μουσικής την εβδομάδα
  • 30 λεπτά Bluetooth κλήσεις την εβδομάδα

Huawei Watch FIT: η νέα τάση στα smartwatches!
 

Το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη είναι ένα προηγμένης τεχνολογίας gadget και ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, διαθέσιμο μάλιστα σε τρία διαφορετικά χρώματα για να ταιριάξει σε κάθε στυλ! Με 1.64’’ AMOLED οθόνη και αναλογία οθόνης προς σώμα 70%, για ευρύ οπτικό πεδίο και έντονη λεπτομέρεια, το ολοκαίνουργιο smartwatch της Huawei όχι μόνο διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης (συμπεριλαμβανομένων 11 επαγγελματικών και 85 προσαρμοσμένων), αλλά και εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης που κάνουν την άθληση ακόμα πιο διασκεδαστική. Επιπλέον, είναι προγραμματισμένο να καταγραφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. Το Huawei Watch FIT διαθέτει αρχιτεκτονική διπλού chipset και  σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ενώ η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα και είναι τόσο ανθεκτική που, με τυπική χρήση, μπορεί να διαρκέσει και 10 ημέρες. Επιπλέον, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες με συνεχή χρήση GPS ενώ έχει τη δυνατότητα να φορτίσει στο 100% σε 65 λεπτά.  Έως και 14 Φεβρουαρίου, το Huawei Watch FIT διατίθεται ως δώρο μαζί με κάθε αγορά Huawei Watch GT 2 Pro, σε μία απίθανη Valentine’s προσφορά!
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης