Kατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show (CES®), η Lenovo ™ παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά ThinkReality™ A3. Από τα πιο εξελιγμένα και ευέλικτα έξυπνα γυαλιά που έρχονται παρουσιαστεί ως σήμερα, τα ThinkReality A3 είναι μέρος μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής λύσης που προσφέρει έξυπνο μετασχηματισμό στις επιχειρήσεις και φέρνει εξυπνότερη τεχνολογία σε περισσότερους ανθρώπους.
 

Καθώς το εργατικό δυναμικό σε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζεται να μεταβεί σε υβριδικά μοντέλα εργασίας στην νέα πραγματικότητα που ζούμε, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αναζητούν νέες τεχνολογίες για έξυπνη συνεργασία, αυξημένη απόδοση και χαμηλότερους χρόνους διακοπής της λειτουργίας τους. Από ειδικά σχεδιασμένες εικονικές οθόνες και 3D visualization, έως ενισχυμένη πραγματικότητα (AR) και εικονική εκπαίδευση, τα ThinkReality A3 βοηθούν στον μετασχηματισμό της εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα, κάθε επιχείρησης.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ThinkReality A3 συνδέονται σε υπολογιστή ή και σε επιλεγμένα Motorola smartphone μέσω καλωδίου USB-C ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ευπροσάρμοστα, φορητά και άνετα, τα ThinkReality A3 είναι σαν γυαλιά ηλίου και μπορούν να ενισχυθούν με βιομηχανικό πλαίσιο για ασφαλέστερη και πιο ανθεκτική χρήση. Προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση χωρίς να απομονώνουν τον χρήστη, ενώ τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon ™ XR1 για απόδοση υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν επίσης στερεοσκοπικές οθόνες 1080p που προσφέρουν τη δυνατότητα για έως και 5 εικονικές οθόνες. Επιπλέον, η 8MP RGB κάμερά τους, παρέχει βίντεο σε 1080p για περιπτώσεις ειδικών εξ αποστάσεως χρήσεων όπου χρειάζεται λεπτομέρεια, ενώ οι διπλές κάμερες fish-eye παρέχουν τη δυνατότητα θέασης σε κλίμακα δωματίου.
 

«Τα A3 είναι μια λύση επαυξημένης πραγματικότητας επόμενης γενιάς – ελαφριά, ισχυρά και ευέλικτα. Τα έξυπνα γυαλιά αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής λύσης από τη Lenovo που περιλαμβάνει την προηγμένη συσκευή AR, το λογισμικό ThinkReality και κινητά τηλέφωνα Motorola. Είτε εργάζεστε σε εικονικούς χώρους είτε υποστηρίζετε απομακρυσμένη βοήθεια, τα ThinkReality A3  σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα από όπου κι αν βρίσκεστε», δήλωσε ο Jon Pershke, Vice President of Strategy and Emerging Business, Intelligent Device Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

PC Edition για Virtual Monitors
 

Τα ThinkReality A3 PC Edition συνδέονται με laptop ή με mobile workstation για να επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετούν πολλές, μεγάλες εικονικές οθόνες στο οπτικό τους πεδίο και να χρησιμοποιούν εργαλεία και εφαρμογές λογισμικού των Windows. Οι εικονικές οθόνες επεκτείνουν της δυνατότητες του υπολογιστή σας και διευκολύνουν την παραγωγικότητα και την ιδιωτικότητα σας, ενώ δημιουργούν συναρπαστικές εμπειρίες για επαγγέλματα όπως: οικονομοτεχνικά, αρχιτεκτονική και μηχανική, καθώς και για κάθε εργαζόμενο που δουλεύει από απόσταση ή η δουλειά του επιβάλει συνεχείς μετακινήσεις, όπου ο χώρος και η ιδιωτικότητα είναι περιορισμένα.

Οι εικονικές οθόνες είναι συμβατές με τους κορυφαίους φορητούς υπολογιστές ThinkPad της Lenovo, αλλά και φορητούς σταθμούς εργασίας που υποστηρίζονται από επεξεργαστές Intel και AMD Ryzen™.

Βιομηχανική έκδοση για βελτιωμένη λήψη αποφάσεων σε σύνθετα περιβάλλοντα εργασίας

 

Τα γυαλιά ThinkReality A3 Industrial Edition συνδέονται με Motorola smartphones1 για να κάνουν ευκολότερες τις hands-free εργασίες που υποστηρίζονται από AR, σε σύνθετα περιβάλλοντα εργασίας. Η Βιομηχανική Έκδοση υποστηρίζεται από την πλατφόρμα λογισμικού ThinkReality που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται εφαρμογές και περιεχόμενο μικτής πραγματικότητας σε παγκόσμια κλίμακα, με παγκόσμια υποστήριξη.
 

 

Για χρήση σε σενάρια από εργοστάσια και εργαστήρια έως πολυσύχναστους χώρους λιανικής και φιλοξενίας, οι πιστοποιημένες εφαρμογές της πλατφόρμας ThinkReality προσφέρουν απομακρυσμένη βοήθεια, καθοδηγούμενα Workflows και 3D visualization. Τώρα, οι εργαζόμενοι έχουν μία ελαφριά και ευέλικτη λύση έξυπνων γυαλιών για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια τους, ενώ μπορούν να μειώνουν τα ποσοστά σφάλματος στις καθημερινές τους εργασίες.

Το AR / VR Οικοσύστημα λύσεων ThinkReality

 

Η πλατφόρμα ThinkReality της Lenovo συμβάλλει στην επιτάχυνση της υιοθέτησης της επόμενης γενιάς φορητών υπολογιστών – προσφέροντας εξυπνότερη τεχνολογία στους εργαζόμενους του σήμερα. Με το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα λύσεων υλικού και λογισμικού ThinkReality cloud-agnostic, οι επιχειρήσεις έχουν περισσότερες επιλογές στη δημιουργία και την ανάπτυξη τεχνολογιών μικτής πραγματικότητας για τη βελτίωση της παραγωγικότητά τους.
 

Οι συσκευές AR της Lenovo περιλαμβάνουν τα έξυπνα γυαλιά ThinkReality A3 και τα ακουστικά A6. Τα ThinkReality A6 διαθέτουν πλήρη σειρά αισθητήρων, επεκτάσιμη μνήμη, 1080p ανάλυσης και αφαιρούμενη μπαταρία για εκτεταμένη χρήση της οθόνης που είναι τοποθετημένη στην κεφαλή.
 

Η χρήση VR επεκτείνεται γρήγορα από την εκπαίδευση και τις προσομοιώσεις σε συναρπαστικές εμπειρίες σχεδιασμένες για πωλήσεις και μάρκετινγκ, καθώς και άλλες εφαρμογές. Τα all-in-one ακουστικά Lenovo Mirage™ VR S3 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρήσεις και είναι έτοιμα για παγκόσμιες λειτουργίες και ιδανικά για soft skill λύσεις εκπαίδευσης. Για προηγμένες εφαρμογές υψηλής απόδοσης μικτής πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας, η Lenovo προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο workstations που έχουν πιστοποιηθεί για να λειτουργούν με διάφορα ακουστικά Varjo XR/VR και είναι μεταπωλητής των Varjo’s human-eye resolution solutions.
 

Διαθεσιμότητα

Τα Lenovo ThinkReality A3 θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές σε όλον τον κόσμο στα μέσα του 2021. Επισκεφτείτε το ThinkReality A3 web page για να μάθετε περισσότερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης