Η LG Electronics (LG) γιορτάζει με έναν Facebook διαγωνισμό τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στο κόσμο, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018, και δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να λάβουν μέρος και να κερδίσουν μια 65″ SUPER Ultra HD Nano Cell™ (65SK7900PLA) τηλεόραση και η εμπειρία των αγώνων δεν θα είναι ποτέ ίδια ξανά χάρη στα πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης που διαθέτει η νέα σειρά των LG Super UHD TVs.
Ο μεγάλος διαγωνισμός της LG θα διαρκέσει από 05/07 για να ολοκληρωθεί στις 12/07, μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρωσία. Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές δεν έχουν παρά να μπουν στο https://m.me/LGHellas και να γράψουν πότε κέρδισε ο Kaká το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτόματα θα μπουν στην κλήρωση για μια 65″ LG SUPER Ultra HD Nano Cell™ τηλεόραση, μια ποδοσφαιρική εμφάνιση (στολή) του Kaká και μια ποδοσφαιρική μπάλα υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον παίκτη.

Οι νέες LG SUPER UHD τηλεοράσεις εκπέμπουν χρώματα με συνέπεια από κάθε γωνία θέασης σε σχέση με μια συμβατική τηλεόραση με δεδομένο πως το 60% των τηλεθεατών παρακολουθούν τηλεόραση εκτός κατακόρυφου άξονα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Nano Cell™, τα χρώματα είναι πιο έντονα και ακριβή, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαμβάνουν σε ευρεία γωνία θέασης το αγαπημένο τους αγώνα στην ίδια ποιότητα εικόνας χωρίς διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης