Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά. Όλοι θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας, όμως οι συνθήκες ίσως δεν το επιτρέψουν. Η καραντίνα μάς υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή και οι γιορτές αποτελούν μια ξεχωριστή ευκαιρία για να χαρούμε με τις οικογένειες και τους φίλους μας, αλλά και να τους αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο, πάντα με προσοχή και τηρώντας αποστάσεις. Μάντεψε τι βοηθά σε αυτό… Η μουσική!
 

Συνοδό στις παραπάνω περιστάσεις θα έχεις το νέο αποκλειστικό κανάλι του Vodafone TV, το MAD Πικάπ. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο θεματικό μουσικό κανάλι που θα βρεις μόνο στο Vodafone TV και προσφέρει 8 ώρες ασταμάτητης μουσικής, τόσο εγχώριας, αλλά και διεθνούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από 8 διαφορετικές ζώνες, το MAD Πικάπ σού δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις επιτυχίες του σήμερα, του χθες και… του προχθές! Συγκεκριμένα, οι ζώνες περιλαμβάνουν κλασικά ελληνικά και ξένα τραγούδια που απολαμβάνουμε από τη δεκαετία του ’80 και έπειτα, ενώ φτάνει μέχρι μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται τώρα στα ραδιόφωνα.
 

Τραγούδια από ολόκληρο το μουσικό φάσμα της ελληνικής και ξένης σκηνής βρίσκονται στις 8 ζώνες του MAD Πικάπ. Αν θέλεις να ακούσεις έντεχνες επιτυχίες των τελευταίων 2-3 ετών, θα τις βρεις στο “Juke Box”. Τα πιο κλασικά τραγούδια της έντεχνης σκηνής από τα μεγαλύτερα ονόματα θα τα βρεις στο «Κασσετόφωνο». Αν θες να ακούσεις ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 15 ετών, τότε μπορείς να επιλέξεις το «Σαν Συναυλία». Η ροκ μουσική εννοείται έχει την τιμητική της μέσα από το «Rock Έντεχνο», ενώ οι πιο αγαπημένες μπαλάντες και οι ακουστικές εκτελέσεις κομματιών βρίσκονται στη ζώνη «Μπαλάντες των Αισθήσεων».

Το MAD Πικάπ περιλαμβάνει όμως και ξένες επιτυχίες. Όλα τα αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων ετών που δίνουν μελωδία στην καθημερινότητά μας έρχονται με το mixer “This Is Now”. Η ζώνη “Timeless” είναι αυτή που θα σου προσφέρει όλες τις κλασικές σύγχρονες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών και το “Golden Acoustic” mixer έρχεται να δώσει τις καλύτερες μπαλάντες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας ολόκληρος κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από το νέο αποκλειστικό κανάλι του Vodafone TV. Ολόκληρο το 24ωρο ασταμάτητη μουσική και μελωδίες που άφησαν εποχή. Συντονίσου στο MAD Πικάπ.

Αυτά και πολλά ακόμη μπορείς να βρεις στο Vodafone TV, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλούσιο, αποκλειστικό και δημοφιλές περιεχόμενο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση αποκωδικοποιητή.

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τον πρώτο μήνα της υπηρεσίας δωρεάν και να έχουν πρόσβαση, μέσω του Vodafone TV app, από το κινητό ή το tablet σε δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες, σειρές για μικρούς και μεγάλους, αλλά και όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO. Όλα αυτά, κάνοντας άμεσα online εγγραφή στο vodafone.gr μέσα σε λίγα λεπτά, με πολύ απλά βήματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης