Νέα θερμάστρα για... πληκτρολόγια!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, 18:48
Νέα θερμάστρα για... πληκτρολόγια!
Σύμφωνα με τη σελίδα στο Kickstarter για τη θερμάστρα χειρών, Envavo Heatbuff, το μέλλον του gaming και της εργασίας στο γραφείο είναι τα ζεστά χέρια. Υπόσχεται να βελτιώσει την επίδοσή, αλλά και την άνεσή σας κατά τη διάρκεια χρήσης υπολογιστή.

«Καθώς η αδρεναλίνη αυξάνει τους παλμούς σας και οδηγεί το αίμα σε περιοχές του σώματός σας, που θα σας χρειαζόταν περισσότερο, αν βρισκόσασταν σε κίνδυνο, τότε ακριβώς παγώνουν τα χέρια σας.», αναφέρεται στη σελίδα Kickstarter του προϊόντος.

Και φυσικά, όταν παγώνουν τα χέρια σας, μουδιάζουν τα δάχτυλά σας. Δεν μπορείτε να κλικάρετε το ποντίκι ή να πατήσετε τα πλήκτρα όσο γρήγορα θα θέλατε.

Η θερμάστρα Heatbuff θα ζεστάνει τα χέρια σας με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να σας καίει. Δε θα ζεστάνει καν το πληκτρολόγιο. Το μόνο που θα κάνει είναι σας ζεστάνει τα χέρια, ώστε ο χρόνος αντίδρασής σας να είναι κατά πολύ μικρότερος. Δε θα αισθανθείτε ότι ζεσταίνονται υπερβολικά τα χέρια σας, ώστε να σας κάνει να νιώσετε άβολα, ενώ ακόμα κι αν είστε σε κρύο περιβάλλον, θα παραμείνουν ζεστά.

Η θερμότητα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποφύγετε και τραυματισμούς.

Η καμπάνια του προϊόντος στο Kickstarter είναι ήδη επιτυχημένη, καθώς έχει ήδη φτάσει το διπλάσιο ποσό από το ζητούμενο, ενώ μένουν ακόμα 20 ημέρες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, 18:52