H COSMOTE παρουσίασε χθες την ανανεωμένη υπηρεσία της COSMOTE TV. H συνδρομητική τηλεόραση της COSMOTE αλλάζει ριζικά, αφού πρωτίστως πλέον γίνεται διαθέσιμη για όλους (over the top – OTT), ενώ παράλληλα η μορφή της αλλάζει κι έρχεται μέσω Android Box.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα υπηρεσία, που θα γίνει διαθέσιμη από αρχές Δεκεμβρίου, βασίζεται πλέον στην τεχνολογική πλατφόρμα της Comcast και διαθέτει ανασχεδιασμένο μενού και UI, κοινή εμπειρία χρήσης είτε είστε στην τηλεόραση, είτε σε smartphone/tablet ή στο PC, ενώ βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι θα προσφέρει στον χρήστη προσωποποιημένη πρόταση περιεχομένη μέσω recommendation engine, για να βρίσκετε το περιεχόμενο που θέλετε πιο γρήγορα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την πρώτη streaming πλατφόρμα που θα συνδυάσει απρόσκοπτη εμπειρία ανάμεσα στο ζωντανό πρόγραμμα των linear καναλιών και το on demand περιεχόμενο.

Η υπηρεσία παρέχεται για αρχή με Android αποκωδικοποιητή, o οποίος λειτουργεί ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής/κινητής και η σύνδεση γίνεται είτε μέσω ethernet, είτε μέσω Wi-Fi. Yπάρχει υποστήριξη για 4K περιεχόμενο και HDR, ενώ προς το παρόν, το 4K περιεχόμενο που ανακοινώθηκε από την COSMOTE TV είναι επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα μέσω ξεχωριστού καναλιού.

 

 

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 θα γίνει διαθέσιμη η νέα εφαρμογή της υπηρεσίας για Android (smartphones/tablets) και PC, ενώ θα εμφανιστεί και σε μορφή για Smart TVs της Samsung, της LG και της Sony.

Θα συνδυάζει ταυτόχρονη θέαση σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη.  Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστά προφίλ, ενώ υπάρχει και ειδικό kids menu και τέλος, σύντομα θα παρέχεται η δυνατότητα για download & play offline, ώστε ο χρήστης να μπορεί πχ. να παρακολουθεί μία ταινία ή σειρά χωρίς πρόσβαση στο Internet.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης