Η MMD, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει τρεις νέες Philips Momentum οθόνες, την 55” Philips Momentum 558M1RY(142 εκ), την 31,5” Philips Momentum 328M1R (80 εκ) και την 27” Philips Momentum 278M1R (68,6 εκ). Στοχεύοντας στους παίκτες κονσόλας, αυτά τα μοντέλα που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, αποκαλύφθηκαν στο business area της έκθεσης Gamescom. Για όλους τους άλλους επισκέπτες, το εκθεσιακό περίπτερο A-080 διαθέτει 102 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, αφιερωμένου σε οθόνες για όλους τους τύπους παικτών σε συνεργασία με την AOC.
 

Ομαλές εικόνες, εντυπωσιακός ήχος 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις νέες οθόνες προστίθενται στην γκάμα προϊόντων της Philips οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το πρώτο τρίμηνο του 2020. Από τα επερχόμενα μοντέλα, ξεχωρίζει η οθόνη 55” Philips Momentum 558M1RY, εξοπλισμένη με UltraClear 4K UHD ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 3840×2160 ανάλυση pixel και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, που προσκαλεί τους παίκτες να μπουν αμέσως στη δράση. Χάρη στη συνεργασία με την Bower & Wilkins, αυτό το μοντέλο ολοκληρώνει κάθε gaming session με ισορροπημένο μπάσο, πεντακάθαρο ήχο και καθηλωτική ηχητική απόδοση. Τρεις επιλέξιμες λειτουργίες ήχου για παιχνίδια επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. 

Πρωτοπόρα στην ηχητική καινοτομία τα τελευταία 50 χρόνια, η Bowers & Wilkins αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για τα καινοτόμα οικιακά ηχεία, ακουστικά, και τις λύσεις ήχου για το αυτοκίνητο. Τα τελευταία δύο χρόνια, η TP Vision, αποκλειστικός κάτοχος αδείας για τις τηλεοράσεις Philips, συνεργάστηκε με την Bowers & Wilkins για να δημιουργήσει εξαιρετικά προϊόντα που συνδυάζουν τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και την εξειδίκευση των δύο εταιριών για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές οπτικοακουστικές επιδόσεις, καταλήγοντας σε πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις όπως η τηλεόραση της χρονιάς EISA Home Theatre για τα δύο περασμένα έτη.

Ο Andy Kerr, director of Product Marketing & Communications στην Bowers & Wilkins, σχολιάζει:
“Η λειτουργία True Sound βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην Bowers & Wilkins, από τα μεγάφωνα υψηλής τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης έως τη βραβευμένη συνεργασία μας με τη Philips TV. Τώρα, σε συνεργασία με τις οθόνες Philips, είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε τη λειτουργία True Sound στους gamers, χάρη στην 55” Momentum 558M1RY. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ίδια επιτυχία!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Philips Momentum 55” console gaming οθόνη με ανάλυση 4K UHD, DisplayHDR 1000, 120Hz, input lag 4ms, Adaptive-Sync και ήχο Bowers & Wilkins

 
Εξοπλισμένη με HDR 600, η οθόνη 31,5” Philips Momentum 328M1R παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα αντιθέσεων στα 120Hz και ανάλυση 4K που καθιστά τα gaming sessions με σκοτεινό περιεχόμενο ακόμα πιο ξεκούραστα για τα μάτια, που σημαίνει ότι οι παίκτες δε χάνουν το παραμικρό στοιχείο. Με το νέο format 27”, η Philips Momentum 278M1R προσφέρει ρυθμούς καρέ στα 60Hz και ανάλυση 4K για να παράγει ευκρινείς και χωρίς τρεμόπαιγμα εικόνες, παρέχοντας παράλληλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Philips σε ένα μικρότερο μοντέλο.
 
Η Philips Momentum 32” console gaming οθόνη με 4K UHD, DisplayHDR 600, 120Hz, input lag 4 ms, Adaptive-Sync και DTS Sound

Και οι τρεις οθόνες διαθέτουν την καινοτόμο τεχνολογία Ambiglow, ένα περιβάλλοντα φωτισμό που επεκτείνει κάθε είδους ψυχαγωγία  πέρα από τα όρια της οθόνης για ακόμα πιο καθηλωτικές εμπειρίες. Εκτός από την αυξημένη ακρίβεια και ισορροπία, και οι τρεις οθόνες Momentum είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία Adaptive-Sync για ομαλές εικόνες και χαμηλό input lag. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Smart Image game mode, οι οθόνες της Philips εξασφαλίζουν γραφικά που ικανοποιούν τους παθιασμένους console gamers.   

Βρείτε το ιδανικό ταίρι σας με τη Philips και την AOC 

Φέτος, το κοινό εκθεσιακό περίπτερο των Philips και AOC χωρητικότητας 102 τ.μ. που απευθύνεται σε καταναλωτές βρίσκεται στο hall 10.1 θέση A-080, προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από τις καλύτερες gaming οθόνες των δυο brands.

Με στόχο να παρέχει στους χρήστες τον ιδανικό συνδυασμό ανεξαρτήτως παιχνιδιού, η AOC συμπληρώνει τη σειρά οθονών με συσκευές PC σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ενώ η Philips προσφέρει την καλύτερη  εμπειρία για όλους τους ενθουσιώδεις του console gaming. Οι βελτιστοποιημένες οθόνες 43’’ Philips Momentum 436M6VBPAB και 32’’ Philips Momentum 326M6VJRMB μπορούν να δοκιμαστούν σε παιχνίδια όπως τα Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogy, Stranger Things 3: The Game, και άλλα. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διάσημους Γερμανούς influencers καθώς και eSports stars πάνω στη σκηνή. Ο παίκτης της FIFA, Elias από την eSports ομάδα Hertha BSC και οι influencers Phunk Royal και Tisi Schubech κάνουν εμφανίσεις για gaming και αυτόγραφα που θα ενθουσιάσουν όλους τους fans.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης