Η κουζίνα θεωρείται η ‘καρδιά’ του σπιτιού καθώς σε αυτό τον χώρο η οικογένεια περνάει ποιοτικό χρόνο είτε ετοιμάζοντας κάποιο γεύμα της ημέρας είτε απολαμβάνοντάς το. Επιπλέον, η LG Electronics (LG) συμβαδίζει με την τάση της εποχής για υγιεινή μαγειρική που βρίσκει τους καταναλωτές ‘δραστήριους’ μέσα στην κουζίνα να ακολουθούν τις συνταγές διάσημων chef και συμβάλλει με τον δικό της τρόπο διατηρώντας όσο πιο φρέσκα γίνεται τα τρόφιμα και τα ποτά.

Η εταιρεία μέσω της τεχνολογίας SmartThinQ και των προηγμένων οικιακών συσκευών όπως η σειρά high-end Door-in-Door ψυγείων και η SIGNATURE KITCHEN SUITE θέτει νέα δεδομένα στην καινοτομία και την πρακτικότητα. Συγκεκριμένα, ο χώρος της κουζίνας αναβαθμίζεται είτε με την επιλογή του LG InstaView από τη σειρά Door-in-Door ψυγείων ή της SIGNATURE KITCHEN SUITE η οποία ενσωματώνει το πνεύμα της δεξιοτεχνίας, του καινοτόμου σχεδιασμού, των υψηλών επιδόσεων και της αυξημένης λειτουργικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η νέα λύση της LG SIGNATURE KITCHEN SUITE προσφέρει μία εντυπωσιακή μαγειρική εμπειρία σε όλη την οικογένεια καθώς περιλαμβάνει ένα φούρνο, εστία μαγειρέματος, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, κάβα κρασιού και μηχανή εσπρέσο. Οι αμέτρητες δυνατότητες του φούρνου, καθιστούν δυνατή την προετοιμασία υγιεινών και νόστιμων πιάτων μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών ατμού και αέρα, του ProHeat™ που κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλο το φούρνο και του Speed Clean™ για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό των λεκέδων και υπολειμμάτων φαγητού.
Για να δείτε τις νέες συσκευές της LG, πατήστε εδώ.

Επιπλέον, από τη σειρά door-in-door ψυγείων ξεχωρίζει το LG InstaView Door-in-Door™ με λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και μη απώλειας ψυχρού αέρα καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουν τα μέλη της οικογένειας είναι να χτυπήσουν δύο φορές για να δουν τι έχει μέσα, χωρίς να ανοίξουν την πόρτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα χάρη στο φίλτρο αέρα πέντε σταδίων και να αυξάνεται η ενεργειακή απόδοση (έως 41% λιγότερες απώλειες ψυχρού αέρα).

Πέρα από την καθημερινή χρήση, οι περισσότερες οικιακές συσκευές της LG συνοδεύονται από την εφαρμογή SmartThinQ, μια έξυπνη εφαρμογή ελέγχου και διάγνωσης από το smartphone ακόμα και όταν τα μέλη της οικογένειας δεν είναι στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν για παράδειγμα να ελέγξουν τη θερμοκρασία του ψυγείου και του καταψύκτη είτε είναι στη δουλειά είτε ψωνίζουν το απογευματινό τυρί και κρασί.

Στόχος της LG είναι μέσω των προϊόντων της να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές την έξυπνη τεχνολογία στο χώρο της κουζίνας δίνοντας ενεργό ρόλο σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Πλέον όλοι συμμετέχουν στην προετοιμασία του φαγητού και έχουν την ευκαιρία να περνούν ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης