Η OnePlus ξεκίνησε την παρουσίασή της πριν μερικά λεπτά και το πρώτο πράγμα που μας έδειξε είναι τα νέα της ακουστικά. Όπως ανέφερε ο Carl Pei, συνιδρυτής της εταιρείας, ήθελαν να παρουσιάσουν ακουστικά όταν θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα προϊόν που θα καινοτομήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ασύρματα ακουστικά της OnePlus ονομάζονται Bullets Wireless και συνδέονται μέσω Bluetooth. Για τη φόρτιση χρησιμοποιούν USB-C (κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς δεν χρειάζεστε επιπλέον καλώδιο φόρτισης), ενώ το πιο εντυπωσιακό τους στοιχείο είναι ότι υποστηρίζουν fast charge. Για την ακρίβεια με 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν 5 ώρες χρήσης.

Επιπρόσθετα, η αυτονομία βελτιώνεται άμεσα μέσω ενός πρωτότυπου χαρακτηριστικού: τα ακουστικά είναι μαγνητικά και όταν τα ενώνετε, απενεργοποιούνται. Όταν τα χωρίζετε για να τοποθετήσετε στα αυτιά σας, ενεργοποιούνται και μάλιστα η αναπαραγωγή συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η ποιότητα αναπαραγωγής σύμφωνα με την OnePlus και των ειδικών που εμφανίστηκαν στην παρουσίαση και δοκίμασαν το “τυφλό” τεστ, τα ακουστικά ακούγονται καλύτερα και με πιο “γεμάτη” παρουσία από ακουστικά της τάξης των 150€. Χρησιμοποιούν τον aptX codec της Qualcomm.

Έρχονται με επιπλέον ανταλλακτικά για προσαρμογή σε κάθε μέγεθος αυτιού. Θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Ιουνίου στα 69€, τιμή πολύ χαμηλότερη των ανταγωνιστικών προϊόντων, AirPods της Apple και Pixel Buds της Google.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης