Πολλοί χρησιμοποιούμε πληκτρολόγια στην εργασία μας, στο σπίτι μας και αλλού. Η αίσθηση των πλήκτρων, αναλόγως πληκτρολογίου, μπορεί να ενοχλεί ή να δίνει μια πιο μαλακή αίσθηση. Τα μηχανικά πληκτρολόγια επανέρχονται στο προσκήνιο, εν αντιθέσει με τα πληκτρολόγια αφής, καθώς απ’ ότι φαίνεται, οι χρήστες αποζητούν αυτήν την αίσθηση του κλικαρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους επιθυμείτε κάτι τέτοιο, η Lofree φέρνει το πληκτρολόγιο των ονείρων σας. Το πληκτρολόγιο της εταιρείας απευθύνεται σε όσους αποζητούν την αίσθηση τη γραφομηχανής με τα στρογγυλά κουμπιά του, που αγκαλιάζουν τις άκρες των δακτύλων σας, ενώ παράλληλα οι κατασκευαστές έχουν μελετήσει επ’ ακριβώς την αίθηση που αφήνει το πάτημα ενός κουμπιού, προσομοιώνοντάς το με αυτό που θα αισθανόσασταν και με μια γραφομηχανή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πληκτρολόγιο της Lofree είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις συσκευές και τα λειτουργικά (συσκευές Apple, Android ή Windows), ενώ συνδέεται μέσω Bluetooth, αλλά και μέσω καλωδίου αν το επιθυμείτε. Πέρα από το vintage look του, διαθέτει διάφορες επιλογές οπίσθιου φωτισμού, αλλά και διαφορετικά χρώματα στο σώμα του.

 Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα, αλλά μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site της Lofree και να εγγραφείτε για ενημερώσεις.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης