Θέλεις να καταγράψεις κάθε στιγμή από το φεστιβάλ ή τη συναυλία σε υψηλή ανάλυση; Αυτό είναι δυνατό χάρη στην APN RX0. Αυτή η φωτογραφική μηχανή ενσωματώνει την κορυφαία ποιότητα εικόνας της σειράς Sony RX σε ένα στιβαρό και εξαιρετικά συμπαγές σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι κατάλληλη για κάθε εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο, λόγω της αδιάβροχης της σχεδίασης, της ανθεκτικότητας σε χτυπήματα, αλλά και σε πίεση. Η RX0 είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ταυτόχρονη σύνδεση με πολλές φωτογραφικές. Κάτι τέτοιο, σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες, βίντεο ή εικόνες σε εξαιρετικά αργή κίνηση και από διαφορετικές γωνίες.

Με βάρος 110 γραμμάρια και διαστάσεις 59 mm x 40,5 mm  x 29,8 mm, είναι πολύ συμπαγής, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, μια βραδινή συναυλία μέσα στη βροχή ή λειτουργία μέσα σε ένα σκονισμένο περιβάλλον. Είναι ιδανική για κάθε είδους εκδήλωση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και πολύ βολική λόγω του μικρού μεγέθους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης