Αναζητάς τα δώρα σου για τη νέα χρονιά; Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Public, η ελληνική αλυσίδα που αποτελεί το νούμερο 1 προορισμό για δώρα, τα υποδέχονται με μια μεγάλη ποικιλία δώρων σε ευρεία γκάμα τιμών. Φτιάξε τη λίστα των δώρων σου στα Public ή στο public.gr και ανακάλυψε την ποικιλία- ευκολία- οικονομία που προσφέρουν στις εορταστικές αγορές σου. Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις μέσα από 600.000 επιλογές, η λύση είναι μια!

H surprise bag των Public! Θυμάσαι πόσο χαιρόσουν όταν ήσουν παιδί και σου έκαναν ένα δώρο; Βιαζόσουν να δεις τι περιέχει μέσα… Η σακούλα- έκπληξη των Public περιέχει όχι ένα, αλλά πολλά μικρά δωράκια έκπληξη. Χρηστικά, πολύχρωμα, διασκεδαστικά ή και νόστιμα αντικείμενα για την καθημερινότητα στη δουλειά, τη σχολή, το σπίτι και όχι μόνο. Θα τη βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Public για άντρες (διακρίνεται από ένα παπιγιόν) ή για γυναίκες (ξεχωρίζει με το σύμβολο του φιόγκου) στην τιμή των 14.99€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε ΕΔΩ την Surprise Bag των Public.

Βρες τη γυναικεία ή την αντρική σακούλα έκπληξη στο public.gr ή σε επιλεγμένα καταστήματα καταστήματα Public και χάρισε χαμόγελα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαγεία των δώρων είναι στα Public!

Και μην ξεχνάς να παρακολουθείς τα χριστουγεννιάτικα βίντεο με αγαπημένα μας πρόσωπα που επιλέγουν από τα Public τα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους τους. Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Τζένη Μελιτά, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Νάντια Μπουλέ, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και άλλοι πολλοί ηθοποιοί, μουσικοί, ραδιοφωνικοί παραγωγοί κάνουν βόλτα στα Public και επιλέγουν χριστουγεννιάτικα δώρα, ανάμεσα τους και τη Surprise Bag!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης