Τα πλυντήρια ρούχων της Bosch κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Τα αυτόματα προγράμματά τους προσφέρουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση, αλλά και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η διαρκής βελτίωση αποτελεί την κινητήρια δύναμή της ετιαρείας. Όταν εξελίσσουν ένα πλυντήριο, θέλουν πάντα περισσότερα από ένα καλό πλύσιμο και στέγνωμα. Στόχος είναι η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και νερού, εξαιρετική αξιοπιστία και μέγιστη διευκόλυνση. Για το πλύσιμο των ρούχων σας, η Bosch θέλει πάντα το καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπρόσθιας ή κάθετης φόρτωσης

Με τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης έχετε τη δυνατότητα να τα εγκαταστήσετε ελεύθερα ή εντοιχισμένα. Από εσάς εξαρτάται. Τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης φορτώνονται βολικά από την πόρτα στο μπροστινό τους μέρος. Τοποθετούνται εύκολα στο μπάνιο ή το χώρο πλύσης, ή ενσωματώνονται στην κουζίνα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης όμως και πλυντήρια κάθετης φόρτωσης. Με πλάτος μόλις 40 cm, τα πλυντήρια ρούχων κάθετης φόρτωσης είναι ιδανικά για μικρούς χώρους. Επίσης χωρούν σε μικρά μπάνια ή κουζίνες και γεμίζουν απλά και βολικά από το πάνω μέρος.

Ατελείωτες δοκιμές αντοχής πριν φτάσουν σπίτι σας

Για να μπορεί ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο ή ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο να φέρει το λογότυπο Bosch, πρέπει να περάσει τις πιο αυστηρές δοκιμές. Επιπλέον, πρέπει να πλύνουν και να στεγνώσουν 16.000 κιλά ρούχων – όχι με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά άψογα. Γιατί μόνο όταν τα προϊόντα πληρούν απόλυτα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης είναι έτοιμα για την κρισιμότερη δοκιμή: τη χρήση τους στα σπίτια σας.

Για να δείτε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων της Bosch, πατήστε ΕΔΩ.

Πριν φύγει από το εργοστάσιο ένα πλυντήριό της Bosch, δοκιμάζεται και η παραμικρή λεπτομέρεια και υποβάλλεται σε ατελείωτες δοκιμές αντοχής. Γιατί μόνο όταν καθένα από τα περίπου 1.000 εξαρτήματα των πλυντηρίων πληρεί 100% τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας, ποιότητας και αξιοπιστίας, μόνο τότε μπορεί να αντιμετωπίσει τη σημαντικότερη πρόκληση: να χρησιμοποιηθεί από εσάς στο σπίτι σας.



Χαρακτηριστικά

H εταιρεία χρησιμοποιεί πολύ υψηλές προδιαγραφές για τις συσκευές της για πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας. Αυτά επιτυγχάνονται μέσω έξυπνων και αποδοτικών χαρακτηριστικών, που προσφέρει μόνο η Bosch. Δείτε μερικά παρακάτω:

Σύστημα αυτόματης δοσολογίας i-DOS

Εξοικονομήστε νερό, εξοικονομώντας απορρυπαντικό: το μοναδικό, έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης απορρυπαντικού i-DOS καθορίζει την ακριβή ποσότητα του απορρυπαντικούκαι του μαλακτικού. Στα αυτόματα προγράμματα, ειδικοί αισθητήρες ανιχνεύουν το βάρος του φορτίου, τον τύπο του υφάσματος, ακόμα και πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα. Τα ρούχα σας πλένονται με τη βέλτιστη ποσότητα απορυπαντικού. Αποφεύγοντας την υπερβολική χρήση, αποφεύγετε και πρόσθετους κύκλους ξεβγάλματος για την αφαίρεση κατάλοιπων σαπουνιού από τα απορρυπαντικά πλύσης. Με το i-DOS εξοικονομέίτε υγρό απορρυπαντικό και έως 7.062 λίτρα νερού (δυνατότητα ετήσιας εξοικονόμησης με χρήση του.

VarioPerfect

Με το VarioPerfect, τα πάντα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες σας. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να επιτυταχύνετε το πλύσιμο έως και κατά 65%. Εάν όμως θέλετε να πλύνετε οικονομικά, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 50%. Και όλα αυτά, απλώς πατώντας ένα κουμπί. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: άψογα καθαρά ρούχα.

AntiStain

Το σύστημα AntiStain αφαιρεί εύκολα τους 16 από τους πιο επίμονους λεκέδες, είτε είναι από σοκολάτα, γρασίδι ή κόκκινο κρασί. Το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα με τους αντίστοιχους λεκέδες πριν ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.

ActiveWater Plus

Η τεχνολογία ActiveWater Plus αποτελείται από τρία επιμέρους συστήματα: τη συνεχή αυτόματη προσαρμογή φορτίου με έλεγχο από αισθητήρα, τη βελτιστοποιημένη εισαγωγή νερού και το σύστημα τυμπάνου. Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση νερού, ο αισθητήρας προσαρμόζει την ακριβή κατανάλωση νερού στις απαιτήσεις της πλύσης, ανάλογα με το είδος του υφάσματος των ρούχων και την ποσότητά τους. Τα ρούχα μουλιάζουν ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα μέσω της βελτιστοποιημένης εισαγωγής νερού, η οποία είναι ιδιαίτερα ήπια και ήρεμη. Χάρη στο τύμπανο VarioDrum που έχει ειδικά πτερύγια, το νερό κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Τα πλυντήρια τεχνολογίας ActiveWater Plus συμβάλλουν σημαντικά στην αποδοτική.

Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών

Με τη χρονοκαθυστέρηση έναρξης 24 ωρών, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να προκαθορίσετε το χρόνο έναρξης του προγράμματος του πλυντηρίου. Έτσι, μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η πλύση θα τελειώσει ακριβώς την ώρα που εσείς θέλετε.

Μεταφορά

Είναι εύκολο να μετακινήσετε από ένα σημείο σε άλλο το πλυντήριο κάθετης φόρτωσης που αγοράσατε – με τη 1 ρόδα που υπάρχει μπροστά και τους 2 ολισθητήρες στο πίσω μέρος, η μετακίνηση είναι πραγματικά απλή. Ένα πλεονέκτημα το οποίο θα βρείτε ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση που μετακομίσετε.

Προσθήκη ρούχων

Για οποιοδήποτε ξεχασμένο ρούχο, η λειτουργία Προσθήκη από τη Bosch, σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ρούχα από το πλυντήριό σας. Απλά σταματάτε τον κύκλο πλύσης, ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου,προσθέτετε εύκολα τα επιπλέον ρούχα στον κάδο και συνεχίζετε την πλύση τους.

AllergyPlus/ECARF

Το AllergyPlus είναι το ιδανικό πρόγραμμα για οτιδήποτε φοράτε απευθείας πάνω στο δέρμα, ειδικά για όσους έχουν ευαίσθητο, ευερέθιστο δέρμα. Ένας ειδικά σχεδιασμένος κύκλος πλύσης, η μεγαλύτερη διάρκεια των σταδίων κάθε θερμοκρασίας και ένα πρόσθετο ξέβγαλμα μειώνουν τα αλλεργιογόνα κατάλοιπα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Αυτό σημαίνει λιγότερα σωματίδια γύρης, τρίχες ζώων και μικροσωματίδια σκόνης. Έχουμε λάβει τη Σφραγίδα Ποιότητας ECARF για το πρόγραμμα αυτό, το οποίο είναι ιδανικό για άτομα με αλλεργικές ευαισθησίες και ταυτόχρονα είναι φιλικό στα υφάσματα.

Ειδικός σχεδιασμός AntiVibration

Η νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων δεν είναι μόνο ελκυστική στην εμφάνιση: το σύστημα προσφέρει επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς. Η ενισχυμένη μόνωση επίσης περιορίζει το θόρυβο, με αποτέλεσμα τα πλυντήρια Bosch να είναι πολύ αθόρυβα ακόμα και στη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης