Η Xiaomi ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα sport wearables με το Xiaomi Band. Πλέον αποφάσισε να επεκτείνει την παρουσία της στον τομέα με τα πρώτα «έξυπνα» παπούτσια! Τα παπούτσια, που ονομάζονται «90 Minutes Ultra Smart Sportswear» έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Intel, που έδωσε τον «εγκέφαλο» των παπουτσιών, ένα τσιπ σε μέγεθος κουμπιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παπούτσια έχουν μπαταρία που κρατά 60 ημέρες και μπορούν να εντοπίζουν την κίνησή σας, είτε περπατάτε, είτε τρέχετε, είτε ακόμα και αν σκαρφαλώνετε. Στο τέλος της ημέρας, θα σας ενημερώνει για την απόσταση που διανύσατε, την ταχύτητά σας και τις θερμίδες που κάψατε.

Το παπούτσι σαν κατασκευή έχει τμήματα με αέρα για να ‘ναι πιο μαλακά, αντι-ολισθητικά χαρακτηριστικά, καμπή στην σόλα με αψιδωτό design και αντιβακτηριακές εσωτερικές σόλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: Μαύρα και Surf Blue για το ανδρικό μοντέλο και μαύρο και ροζ για το γυναικείο. Επίσης θα κυκλοφορήσουν και σε μια ειδική μπλε έκδοση που θα λαμπυρίζει στο σκοτάδι για όλους τους νυχτερινούς δρομείς.

Τα παπούτσια, που κοστίζουν περίπου 40€ θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο μόνο για την αγορά της Κίνας προς το παρόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης