Τα ψυγεία της LG εξελίσσονται συνεχώς αναβαθμίζοντας την κουζίνα σας. Διαθέτουν λειτουργικό σχεδιασμό για υψηλή εργονομία και έξυπνη τεχνολογία για εξοικονόμηση ενέργειας. Ανακαλύψτε τα ψυγεία της LG και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και χώρο. 

Οι επιλογές είναι απεριόριστες: από κομψούς ψυγειοκαταψύκτες για μέγιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, μέχρι εντυπωσιακά ψυγεία ντουλάπες. Ανακαλύψτε την τεχνολογική υπεροχή και τον κορυφαίο σχεδιασμό των ψυγείων LG και αναβαθμίστε την κουζίνα σας.



Πλησιάζει το καλοκαίρι και σίγουρα θα χρειαστείτε έξτρα αποθηκευτικό χώρο για όλα τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά. Τακτοποιήστε τα όλα στα Door in Door ψυγεία της LG. Ετοιμαστείτε για μεγάλους χώρους. Τα ψυγεία ντουλάπες της LG επαναπροσδιορίζουν την έννοια χωρητικότητα. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί. Τα ψυγεία Side by Side διαθέτουν χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ασύγκριτη φρεσκάδα, καθώς και συναρπαστικές καινοτομίες για μια ξεχωριστή νότα άνεσης.Η τεχνολογία ψύξης και φρεσκάδας της LG συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και τον έξυπνο ωφέλιμο χώρο των Side by Side ψυγείων. 



Με άφθονο χώρο, έξυπνες λειτουργίες και κορυφαίο στυλ, τα ψυγεία LG διαθέτουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και παρέχονται σε διάφορα στυλ, όπως τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Ψυγεία Ντουλάπες Side by Side: Ένα από τα δημοφιλέστερα στυλ, αυτά τα ψυγεία διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία ψύξης και φρεσκάδας της LG, πρακτική αποθήκευση και στυλ που βελτιώνει κάθε κουζίνα. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε όλα τα τρόφιμα με μια ματιά.
  • Δίπορτα Ψυγεία: Διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά φρεσκάδας και κομψότητας, από επάνω έως κάτω. Αποκτήστε μεγάλο χώρο αποθήκευσης και πρακτικότητας, σε συνδυασμό με το διαχρονικό στυλ που βελτιώνει κάθε κουζίνα.
  • Ψυγειοκαταψύκτες: Με αυτό το στυλ, το ψυγείο βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών, ακριβώς εκεί που το θέλετε.
  • Ψυγεία Door-in-Door: Η καινοτομία αποθήκευσης της LG παρέχει άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας τρόφιμα και μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα έως και 47%. Ανοίγει και κλείνει γρήγορα, χάρη στην εύκολη πρόσβαση σε ποτά και σνακ, που προσφέρει η πόρτα μέσα στην πόρτα. 

Η LG έχει το ιδανικό ψυγείο για το σπίτι, τη ζωή και το στυλ σας. Όχι μόνο μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους τύπους καινοτόμων ψυγείων, αλλά θα αποκτήσετε και όλες τις τελευταίες λειτουργίες όπως η αποκλειστική τεχνολογία Γραμμικού Συμπιεστή της LG, που παρέχει βέλτιστη ψύξη, λειτουργική αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Βρείτε το ψυγείο σας σήμερα και φροντίστε να δείτε όλες τις κομψές οικιακές συσκευές και συσκευές κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των καινοτόμων ψυγείων, πλυντηρίων πιάτων και άλλων. Αποκτήστε την αποδοτικότητα, το στυλ και την ενεργειακή απόδοση που χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε το σπίτι που πάντα θέλατε.

Total No Frost

 Η κορυφαία τεχνολογία Total No Frost της LG εξασφαλίζει φρεσκάδα, καθαριότητα, γρηγορότερη ψύξη και εξοικονόμηση ενέργειας.
ㆍ Φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο: Το σύστημα γρήγορης και ομοιόμορφης ψύξης εξασφαλίζει μεγαλύτερη φρεσκάδα στα τρόφιμα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής κάθε μέρα. 
ㆍ Ομοιόμορφη ψύξη: Το σύστημα Multi Air Flow της LG διαχέει ομοιόμορφα τον ψυχρό αέρα σε κάθε γωνιά του ψυγείου. 
ㆍ Ταχύτερη ψύξη: Η θερμοκρασία μειώνεται πιο γρήγορα κάθε φορά που τοποθετείτε τρόφιμα στο ψυγείο. 
ㆍ Καθαρός εσωτερικός χώρος: Διατηρεί την υγιεινή του ψυγείου σας. 
ㆍ Διαρκής εξοικονόμηση ενέργειας: Διατηρεί το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλότερο και προστατεύει περισσότερο το περιβάλλον.



Moist Balance Crisper
Η λειτουργία Moist Balance Crisper χρησιμοποιεί ένα ειδικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού που διατηρεί την υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο. Η περίσσεια της υγρασίας από τα τρόφιμα εξατμίζεται και κατόπιν συγκεντρώνεται στην οροφή αντί να μένει στα τρόφιμα, διατηρώντας τη σωστή ισορροπία υγρασίας στο συρτάρι.

Λυχνία LED
Σας έχει τύχει ποτέ να βρείτε μια σακούλα με σαλάτα ξεχασμένη στο ψυγείο γιατί δεν μπορούσατε να την δείτε στο κακοφωτισμένο πίσω μέρος του; Χρειάστηκε ποτέ να τοποθετήσετε τρόφιμα το ένα πάνω στο άλλο, με τρόπο που τελικά να καλυφθεί η μία και μοναδική λάμπα του ψυγείου, βυθίζοντάς το έτσι στο σκοτάδι; Ο φωτισμός LED του ψυγείου φωτίζει έξυπνα όλες τις γωνιές του και είναι πιο οικονομικός στην κατανάλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα ψυγεία της LG εδώ.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης