Το Teal αποτελεί το πρώτο το ταχύτερο drone παραγωγής. Με ταχύτητα που φτάνει τα 110 χλμ/ώρα, εμβέλεια περίπου 3 χλμ. και χρόνο πτήσης περίπου 20 λεπτά (χρησιμοποιώντας ένα πακέτο υψηλής αντοχής), το Teal μπορεί να αντισταθεί σε ανέμους μέχρι 60 χλμ/ώρα. Διαθέτει υψηλής ακριβείας GPS και έρχεται με πολλά modes, ώστε να διευκολύνει τους αρχάριους πιλότους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το drone της Teal δεν είναι απλά γρήγορο όμως. Διαθέτει μια κάμερα 13MP που μπορεί να βιντεοσκοπήσει σε ανάλυση , ενώ ενσωματώνει τoν Tegra TX1 της Nvidia, αλλά και software, που ενθαρρύνει τις εφαρμογές third-party, για όσους θέλουν να φτιάξουν τις δικές τους. Υπάρχουν ήδη εφαρμογές για την πτήση του drone και του ελέγχου του, για αγώνες, αλλά και για follow mode, όπως βλέπουμε σε μερικά camera drones. Η Teal υπόσχεται υποστήριξη για μελλοντικά modules, που θα επιτρέπουν την αποφυγή radar, θερμική κάμερα, αλλά και αλλαγή θέσης βάσεις οπτικής πληροφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο drone τα έχει όλα σε ένα πακέτο, το οποίο κοστίζει αρκετά ακριβά, στα 1.299 δολάρια, ενώ αν το παραγγείλετε πριν τις 15 Αυγούστου, θα λάβετε δώρο την μπαταρία “υψηλής αντοχής”. Οι αποστολές προορίζονται για τα τέλη του έτους. Να υπενθυμίσουμε ότι το DJI Phantom 4, μπορεί να μείνει στον αέρα για 28 λεπτά, ενώ οι ταχύτητές του φτάνουν τα 70 χλμ/ώρα και κοστίζει περίπου 1.400€.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης