Πολλές εταιρείες αναπτύσσουν πατέντες και καινοτομίες, που βοηθούν τα νοικοκυριά να αποκτήσουν “έξυπνη” υπόσταση, προσθέτοντας αυτοματοποιημένες λειτουργίες και διευκολύνσεις μέσω δικτύου. H Logitech δημιούργησε ένα κουμπί με την ονομασία POP, το οποίο συνοδεύεται από μία εφαρμογή για τη λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το POP μπορεί να ελέγξει πολλές συσκευές, όπως τις λάμπες Hue της Philips ή τα ηχεία Sonos, αλλά και κλειδαριές ή στόρια. Το κουμπί μπορεί να προγραμματιστεί με έως και τρεις διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίες μπορεί να ελέγχουν ποικιλοτρόπως το σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή, μπορούν να δημιουργηθούν “συνταγές”, οι οποίες σάς επιτρέπουν να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε πολλά διαφορετικά αντικείμενα/συσκευές ταυτόχρονα.

Αν θέλετε για παράδειγμα να οργανώσετε ένα ρομαντικό ραντεβού, μπορείτε με ένα πάτημα να χαμηλώσετε το φωτισμό, να κλείσετε τα στόρια και να βάλετε μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Logitech POP home starter kit διατίθεται στο site της Logitech προς 99.99 δολάρια, ενώ συμπεριλαμβάνεται η βάση και δύο κουμπιά. Ένα επιπλέον kit στα 39.99 δολάρια περιλαμβάνει ένα επιπλέον κουμπί και μπορείτε να τα βρείτε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης