Το Netflix δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα 4K HDR μοντέλα τηλεοράσεων της LG

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 16:00
Το Netflix δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα 4K HDR μοντέλα τηλεοράσεων της LG
Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Netflix, η παγκόσμια διαδικτυακή εταιρεία ψυχαγωγίας παροχής περιεχομένου που διέδωσε το streaming, συνιστά τα πιο πρόσφατα μοντέλα τηλεοράσεων της LG Electronics (LG).Το πρόγραμμα αξιολόγησης αναγνωρίζει την άριστη απόδοση του περιεχομένου από το Netflix και την εξαιρετική εμπειρία θέασης από τις LG τηλεοράσεις.


Δείτε όλα τα μοντέλα 4Κ της LG ΕΔΩ.


Οι τηλεοράσεις της LG πέρασαν από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης βασισμένη σε παράγοντες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους καταναλωτές, όπως η ευκολία πρόσβασης και η γρήγορη απόδοση, χάρη στην αναγνωρισμένη έξυπνη LG webOS 3.5 TV πλατφόρμα. Για πρώτη φορά, τα μοντέλα UHD της LG του 2017 περιλαμβάνουν το ειδικό κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν την τηλεόραση και ταυτόχρονα το Netflix με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Netflix που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία «service» απευθείας από την αρχική οθόνη.Οι LG τηλεοράσεις του 2017 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία 4K HDR επιτρέποντας το 4K και HDR streamingτων τίτλων του Netflix με εξαιρετική ποιότητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και υψηλότερο εύρος χρωμάτων. Οι τίτλοι συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη τη σειρά Marvel του Netflix, όπως το «Iron Fist» της Marvel που κυκλοφόρησε πρόσφατα, καθώς και άλλες δημοφιλείς σειρές, όπως το «The ΟΑ» και το «Chef’s Table», οι οποίες μπορούν τώρα να προβληθούν με απίστευτη ευκρίνεια. Η LG έχει εξασφαλίσει ότι ολόκληρη η premium σειρά τηλεοράσεων του 2017 υποστηρίζει το πλήρες εύρος μορφών HDR με Active HDR που καθιστά εφικτή την προβολή των φωτεινών σκηνών καθώς και λεπτομέρειες σκιάς κατά την προβολή περιεχομένου HDR, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Vision, HDR10 και HLG.

«Είναι αυτονόητο ότι είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η σειρά LG τηλεοράσεων του 2017 για άλλη μια φορά αναγνωρίζεται και είναι προτεινόμενη από το Netflix», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Electronics Home Entertainment Company. «Λόγω της αναγνώρισης αυτής, θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες των smart TVs ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K HDR και μια πιο απολαυστική εμπειρία θέασης από τις τηλεοράσεις μας».«Η LG κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία για την παροχή άριστης πρόσβασης και απόδοσης του Netflix στις Smart τηλεοράσεις τους», δήλωσε ο ScottMirer, αντιπρόεδρος, Device Partner Ecosystem στη Netflix. «Οι προτεινόμενες τηλεοράσεις της LG για το 2017 από το Νetflix διατηρούν αυτή την ηγετική θέση και παρέχουν στα μέλη μας μία ακόμη καλύτερη εμπειρία Netflix».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 16:00