Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το Samsung Ultra HD Blu-ray player UBD-K8500 με ανάλυση 4K. Το νέο Blu-ray player προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες, με απίστευτη λεπτομέρεια. Αποδίδει 4 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας και 64 φορές περισσότερα χρώματα σε σύγκριση με τα συμβατικά Blu-ray players.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνδυασμό με τις νέες Samsung SUHDTV με τεχνολογία Quantum Dot Display, το Ultra HD Blu-ray player K8500 φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Χάρη στο δυναμικό περιεχόμενο UHD και την τεχνολογία HDR, η εικόνα έχει εντονότερη αντίθεση και φωτεινότητα, με βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό. Επιπλέον, ο κομψός κυρτός σχεδιασμός του συνδυάζεται αρμονικά με την κυρτή SUHD τηλεόραση, προσδίδοντας σε κάθε χώρο μια μοντέρνα νότα.

Χάρη στην υπηρεσία 4K streaming, ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει τις πλέον πρόσφατες ταινίες σε 4Κ ανάλυση και σε υψηλές ταχύτητες, ενώ χάρη στη συμβατότητά του νέου Blu-ray player, μπορεί να παίζει όλα τα παλιά μουσικά CD, καθώς και να απολαύσει όλα τα DVD και Blu-ray, που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης