Η Nova έχει προγραμματίσει για τα Χριστούγεννα ένα μοναδικό υπερθέαμα για να χαρίσει απλόχερα στιγμές χαράς και διασκέδασης σε όλους τους συνδρομητές της, μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, ανήμερα τα Χριστούγεννα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, έρχεται η κωμωδία «A Baby for Chrismas», στις 22:00, από το Novacinema1, ο μεγάλος τελικός του «Americas’ Got Talent», στις 22:45, από το Novalifε, που αποτελεί ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show του πλανήτη και ένα χορταστικό, γιορτινό επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής «Τουρίστας στην πόλη μου», με την Τώνια  Κωνσταντινάκου, στις 20:20, επίσης από το Novalifε. Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, κάνει πρεμιέρα η οικογενειακή ταινία φαντασίας «Οι Μάγισσες» με την Anne Hathaway σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει, στις 22:00, από το Novacinema1.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1, η Nova μπαίνει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την χριστουγεννιάτικη, ρομαντική κωμωδία «A Baby for Christmas» με τους Laetitia Milot, Alexis Loret, Maud Beacker και Arnaud Binard. Την ίδια μέρα στις 20:20 από το Novalifε, κάνει πρεμιέρα το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Τουρίστας στην πόλη μου», με την Τώνια Κωνσταντινάκου να παρουσιάζει την φωτεινή πλευρά της Αθήνας και να προτείνει δραστηριότητες για ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά. Πάει βόλτα στην μαγευτική Πάρνηθα αλλά και μέχρι… τα αστέρια, με την επίσκεψή της στο Πλανητάριο!  Κάνει πατινάζ σε πλωτό παγοδρόμιο, δοκιμάζει τα ξεχωριστά κόκκινα μελομακάρονα και μας δείχνει πως να γίνουμε όλοι μας παιδιά, στο εργοστάσιο πλαστελίνης! Στο ίδιο κανάλι, ακολουθεί στις 22:45, ο μεγάλος τελικός του «America’s Got Talent» όπου οι πιο ταλαντούχοι ερασιτέχνες του κόσμου διαγωνίζονται μπροστά σε κριτές διεθνούς βεληνεκούς για ένα έπαθλο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Αυτή τη σεζόν την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Simon Cowell, o Howie Mandel, η Heidi Klum και η Sofia Vergara. Παρουσιαστής είναι ο Terry Crews.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1 κάνει πρεμιέρα η οικογενειακή ταινία φαντασίας «Οι Μάγισσες», με τη μοναδική Anne Hathaway, που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Roald Dahl. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός νεαρού ορφανού αγοριού, το οποίο, στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα, όπου θα συναντήσει κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες. Την πρωταγωνίστρια πλαισιώνουν οι εξαιρετική στους ρόλους τους Octavia Spenser και Stanley Tucci.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης