Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Χριστούγεννα. Τίποτα! Η αίσθηση των χριστουγεννιάτικων διακοπών δεν μοιάζει με καμία άλλη. Οι δουλειές, τα σχολεία και οι υποχρεώσεις επιτέλους μπαίνουν στον… πάγο! Ψωνίζουμε δώρα για τους αγαπημένους μας και περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να μας βρει ο νέος χρόνος ανανεωμένους και γεμάτους ενέργεια.

Η πιο ζεστή γιορτή του χρόνου συνδυάζεται με ζεστές παντόφλες, μια ζεστή ρόμπα, ένα ζεστό ρόφημα και πάνω από όλα ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο να λαμπυρίζει στην άκρη του σαλονιού και το τσάι να αχνίζει δίπλα στα φρεσκοψημένα μπισκότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι χτίζονται οι όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Αγκαλιές, χουχουλιάσματα και ποιοτικός χρόνος μαζί τους είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας. Αυτές οι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης είναι που θα θυμόμαστε και θα μας μείνουν μια ζωή! Τι καλύτερο λοιπόν, από το να σφραγίσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές, παρακολουθώντας μια γλυκιά χριστουγεννιάτικη ταινία!

To Vodafone TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν δωρεάν όποια στιγμή θέλουν και από οποιαδήποτε συσκευή πάνω από 25 ταινίες και σειρές μέσω του χριστουγεννιάτικου αφιερώματος “Loving Christmas”! Από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, όλοι οι συνδρομητές μπορούν να βρουν αξέχαστες χριστουγεννιάτικες ταινίες και όχι μόνο, στην On Demand κατηγορία του Vodafone TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικές από τις πιο διαχρονικές χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών, όπως το “The Holiday” και το “Love Actually”, συνδυάζονται με τις ρομαντικές στιγμές του “Silver Linings Playbook” και τις συναρπαστικές στιγμές του “Snow White & The Huntsman”, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες. Το Vodafone TV φέρνει τα Χριστούγεννα στην οθόνη σας, με ταινίες και σειρές για όλη την οικογένεια. Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, ο Πάντινγκτον, ο E.T. ο Εξωγήινος και άλλοι ήρωες έρχονται στο αφιερωματικό “Loving Christmas” να μοιράσουν χαμόγελα.

Γι’ αυτό, αράξτε στον καναπέ σας, πάρτε την κουβερτούλα σας και απολαύστε το Vodafone TV, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης