Η Lenovo παρουσίασε τη νέα γενιά των κορυφαίων, εξαιρετικά λεπτών φορητών υπολογιστών Yoga, με Windows 11. Ανάμεσά τους βρίσκουμε και το Yoga Slim 9i.
 

Yoga Slim 9i: Ευφυές. Βιώσιμο. Πανίσχυρο.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως laptop με πιστοποίηση μηδενικού αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα1, το Yoga Slim 9i (14”, 7) είναι ιδανικό για χρήστες με οικολογική ευαισθησία, χωρίς καμία υποχώρηση σε ό,τι έχει να κάνει με τη φορητή πολυτέλεια, τις κορυφαίες δυνατότητες στον τομέα της διασκέδασης και τις επιδόσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Το λεπτό όσο και ελαφρύ σασί 14,9 χιλιοστών, με επίστρωση γυαλιού, προσφέρει στρογγυλεμένες, λείες γραμμές, για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία χρήσης και μεταφοράς. 

Συνδυάζοντας τη φορητότητα με τις επιδόσεις, το Yoga Slim 9i έρχεται ταυτόχρονα να προσφέρει νέες διαστάσεις στις έννοιες της φορητής διασκέδασης και δημιουργίας περιεχομένου. Διαθέτη οθόνη αφής PureSight 14 ιντσών με αναλογίες θέασης 16:10 και ανάλυση έως 4Κ OLED, την οποία πλαισιώνει ένα σύστημα ήχου της Bowers & Wilkins. Η οπτική εμπειρία που παρέχει η Lenovo μέσα από την προαιρετική 4Κ ΟLED οθόνη PureSight προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια, διαύγεια και πλούσια, φωτορεαλιστικά χρώματα, από τις βαθύτατες σκούρες αποχρώσεις μέχρι τις ολοζώντανες ανοιχτές αποχρώσεις. Χάρη στην πιστοποίηση Vesa Certified Display HDR True Black 500, το βάθος των 10 bits είναι σε θέση να αποτυπώσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα μέσα σε ένα και μόνο pixel, προσφέροντας πλήρες χρωματικό φάσμα στο 100% του DCI-P3. Τα τέσσερα ηχεία Bowers & Wilkins που διαθέτει το Yoga Slim 9i είναι ικανά να αποδώσουν με απόλυτη πιστότητα κάθε ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Yoga Slim 9i επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν φορητές επιδόσεις που προσαρμόζονται στις δικές τους ανάγκες, χάρη στις δυνατότητες που παρέχουν οι επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel Core. Αποτελώντας την κινητήρια δύναμη ευφυέστερων εμπειριών, η τεχνολογία Lenovo A.I. Core 2.0 προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και ακόμη εξυπνότερους μηχανισμούς ασφαλείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση σε επίπεδο υλικού εξοπλισμού, με στόχο την προστασία της συσκευής από επιθέσεις root και ransomware.

Παράλληλα, και ανάλογα με την εκάστοτε χρήση και το φορτίο του συστήματος, η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης έχει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίζει δυναμικά την ταχύτητα του ανεμιστήρα και την απόδοση της συσκευής, με στόχο την επιτάχυνση και βελτιστοποίηση των επιδόσεων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης