Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Creative Chat, ενός plug-and-play ακουστικού 3,5 mm, κατάλληλο για επικοινωνία που προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη λύση για διαδικτυακές κλήσεις και καλύτερη εμπειρία ήχου για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Το νέο ακουστικό διαθέτει ένα ανασυρόμενο boom μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου, με άμεσο διακόπτη σίγασης μικροφώνου, που προσφέρει στους χρήστες καλύτερη  λήψη ομιλίας και άμεση πρόσβαση σε χειριστήρια χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από πολλές εφαρμογές και οθόνες. Με drivers Neodymium 40 mm, το Creative Chat είναι προσαρμοσμένο για να προσφέρει μια ισχυρό ήχο και μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης στον χρήστη.

Με το λανσάρισμα του Creative Chat ξεκινά επίσης μια ολοκαίνουργια σειρά USB συνδεδεμένων συσκευών που θα διαθέτουν βελτιωμένη ποιότητα ήχου και απόδοση μικροφώνου, για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες για σωστή διαδικτυακή επικοινωνία και οικιακή ψυχαγωγία υπό τις τρέχουσες συνθήκες, όπου οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ό, τι πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το Creative Chat προσφέρει στους χρήστες μια γρήγορη λύση για διαδικτυακές κλήσεις και καλύτερο ήχο για μουσική, ταινίες και παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ικανοποιητική απόδοση ήχου, ρύθμιση χωρίς προβλήματα και βολική συμβατότητα σε PC, Mac, ακόμη και φορητές συσκευές σε δημοφιλείς εφαρμογές βιντεοδιάσκεψης όπως Zoom, Skype, Microsoft Teams και πολλά άλλα, το Creative Chat χρησιμεύει ως ο ιδανικός σύντροφος ήχου για να εργαστείτε, να παρακολουθήσετε μαθήματα και να παίζετε games.

Τιμές και Διαθεσιμότητα
 

Το Creative Chat διατίθεται στο Creative.com στα €29.99
Περισσότερες πληροφορίες στο: https://gr.creative.com/p/headphones-headsets/creative-chat
 

Πληροφορίες και νέα της Creative στην Ελλάδα στη σελίδα της Creative στο Facebook: https://www.facebook.com/CreativeLabsGreece

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης