Το νέο HUAWEI Sound Joy έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα! Ένα ηχείο με υψηλή τεχνολογική υπεροχή για να μας συντροφεύει σε όλες μας τις στιγμές. Η συνεργασία της HUAWEI με την Devialet καταφέρνει να εξασφαλίσει τόσο την άρτια ποιότητα του ήχου, όσο και τις εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες αναπαραγωγής του. Η μουσική εμπειρία δεν μπορεί να περιορίζεται πια στους τέσσερις τοίχους. Εάν είστε από εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας ήχο και έξω από το σπίτι τους, το HUAWEI Sound Joy, έρχεται για να γράψει ξανά την ιστορία των compact φορητών ηχείων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο ηχείο της HUAWEI είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, ελαφρύ για να μεταφέρεται παντού εύκολα (σαν να κρατάμε ένα μπουκάλι νερό), με δυνατότητα συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής έως και 26 ώρες, γρήγορη φόρτιση και κομψό σχεδιασμό, είναι ένα premium ηχείο ικανό να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Κι επειδή πάντοτε μπορεί να συμβεί κάποιο μικροατύχημα, το HUAWEI Sound Joy διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια και αδιάβροχη κατασκευή.

Με το νέο Huawei Sound Joy, η μουσική σας  θα ακούγεται πλέον σε όλες σας τις υπαίθριες δραστηριότητες δυνατά, ακόμη και σε θορυβώδη μέρη, καθαρά και με την άρτια απόδοση υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων. Το νέο HUAWEI Sound Joy έρχεται όχι απλώς για να γίνει το επόμενο φορητό σας ηχείο αλλά ο επόμενος sound partner σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης