Οι επιχειρήσεις εισέρχονται με τον πλέον δυναμικό τρόπο σε μια εποχή,η οποία κινείται με όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες και σε μεγάλο βαθμό ορίζεται από τις ψηφιακές δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται διαρκώς, αλλάζουν τα δεδομένα της αγοράς και συμβάλλουν στη δημιουργία νέων εταιρειών, οι οποίες αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ψηφιακού περιβάλλοντος, παρέχουν καινοτόμες λύσεις και προσφέρουν με τη σειρά τους απτά αποτελέσματα στην επιχειρηματική λειτουργία και την παραγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών στην οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, όσο η χρήση και αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο τόσο περισσότερο επιτακτική γίνεται και η ανάγκη προστασίας τους από κάθε είδους βλάβη ή απειλή. Και αυτό γιατί ο κίνδυνος πρόκλησης μη αναστρέψιμων προβλημάτων, που σχετίζονται με την απώλεια δεδομένων, είναι διαρκής και υπαρκτός.

Τόσο για τις μεγάλες εταιρείες και δημόσιες υπηρεσίες όσο και για τους ιδιώτες και τις μικρότερες επιχειρήσεις, η ασφάλεια των ψηφιακών δεδομένων είναι υψίστης σημασίας και μοναδικής αξίας για την εύρυθμη καθημερινή τους λειτουργία. Η τυχόν απώλεια αυτών έχει επίπτωση στην αξιοπιστία της επιχείρησης τόσο απέναντι στους πελάτες όσο και στο κοινό που συναλλάσσεται μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vodafone διαθέτει την τεχνογνωσία και στέκεται αρωγός στην καθημερινή προσπάθεια των επιχειρήσεων να προστατεύσουν και να διαφυλάξουν την ακεραιότητα των δεδομένων τους. Ως πάροχος τεχνολογιών που διευκολύνουν την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, διαθέτει το Vodafone Cloud Backup, μία σύγχρονη λύση για το ζήτημα της προστασίας των εταιρικών δεδομένων.

Πρόκειται για μια εύκολη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που επιτυγχάνει την προστασία και προσφέρει ασφάλεια, αλλά και ταχύτητα στην ανάκτηση δεδομένων, σε περίπτωση που αυτά χαθούν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αυτόματου BackUp, συμπίεσης και κρυπτογράφησης των αρχείων κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Το μόνο που απαιτείται είναι η μίσθωση του αποθηκευτικού χώρου στο cloud, η οποία γίνεται σε μηνιαία βάση και παρέχεται σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Με το Vodafone Cloud Backup, συνοπτικά, επιτυγχάνεται:

  • Μέγιστη ασφάλεια στη μεταφορά και αποθήκευση των εταιρικών δεδομένων.
  • Ευελιξία καθώς κάθε μήνα η επιχείρηση μισθώνει τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεται ανάλογα με τις ανάγκες της και παράλληλα έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αυτόν.
  • Μείωση κόστους καθώς δεν απαιτείται αρχική επένδυση σε αγορά ή αναβάθμιση backup λύσεων.
  • Εναρμόνιση με τον κανονισμό προστασίας δεδομένων GDPR.

Γνωρίζουμε σήμερα με βεβαιότητα ότι το κόστος των λύσεων ασφάλειας δεδομένων του Vodafone Cloud Backup είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σύγκριση με το κόστος ανάκτησής τους.

Βέβαια, η ασφάλεια σημαίνει πολλά περισσότερα από προστασία. Η χρήση ασφαλών λύσεων cloud και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της προς τους πελάτες της και να θεωρηθεί στα μάτια τους ως ένας αξιόπιστος προμηθευτής.

Σε βάθος χρόνου αυτό βοηθάει μια επιχείρηση να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, να επενδύει με μεγαλύτερη σιγουριά και κατά συνέπεια να αναπτύσσεται.

Όπως δήλωσε και ο διευθυντής IoT του Ομίλου Vodafone Stefano Gastaut, στο SingularityU Greece Summit, «τα δεδομένα είναι ο νέος χρυσός». Το κυριότερο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι αφού τα συλλέξουμε, να τα προστατέψουμε.

Μάθετε περισσότερα για το Vodafone Cloud Backup στην ιστοσελίδα της Vodafone.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης