Ο Δρ. Βασίλης Χατζίκος, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Siemens ΑΕ από την 1η Φεβρουαρίου 2022, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Country Head Digital Industries, διαδεχόμενος τον κ. Johann Goettler, o οποίος παραμένει Πρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας.
 

Με πολυετή επαγγελματική παρουσία σε θέσεις διοίκησης, πωλήσεων και marketing στον κλάδο της τεχνολογίας μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας και με σημαντικά ακαδημαϊκά επιτεύγματα, όπως η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, ομιλίες και δημοσιεύσεις σε διεθνή ερευνητικά περιοδικά, ο Δρ. Βασίλης Χατζίκος εντάχθηκε στο δυναμικό της Siemens Α.Ε. το 2016, αναλαμβάνοντας τη θέση του Business Unit Manager στο τμήμα Electrical Products και στη συνέχεια στο τμήμα Motion Control.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Φεβρουάριο 2021 είναι Επικεφαλής της Digital Industries στη Siemens Ελλάδος και ηγείται της προσπάθειας για μεταφορά τεχνολογικών λύσεων και καινοτομιών από το παγκόσμιο δίκτυο της Siemens στην Ελλάδα, με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων και τη μετάβαση της Ελληνικής βιομηχανίας στο Industry 4.0.
 

Ο κ. Johann Goettler, από τη θέση του Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και Οικονομικού Διευθυντή προώθησε με επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Siemens Ελλάδος, καθιστώντας την πρωτοπόρο εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας στη χώρα στους τομείς των ψηφιακών επιχειρήσεων, των έξυπνων υποδομών και της ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης